Računalništvo, telefonija
17.11.2015 12:35

Deli z drugimi:

Share

Novembrska razprodaja tabličnih računalnikov

Novembrska razprodaja tabličnih računalnikov
Novembrska razprodaja tabličnih računalnikov

Pozor, če ste sebi ali najbližjim v kratkem nameravali podariti tablični računalnik, ne spreglejte akcije, ki so jo pripravili fantje pri Everbuying. Prične se jutri, 18.11.2015 in traja teden dni.

Glavne zvezde novembrske razprodaje sta Chuwi Hi8 Pro in Cube iwork8.

Cube iwork8 je 8-inčen tablični računalnik, ki ga poganjata zmogljiv štirijedrni procesor Intel Atom x5-Z8300, ki tiktaka pri maksimalni frekvenci 1,84 gigahercev, ter grafična enota Intel HD Graphics Gen 8 in je kot taka kos večopravilnosti in igranju zahtevnih iger. Sistemskega pomnilnika je 2 gigabajta. Na njem teče najnovejši operacijski sistem Windows 10. IPS zaslon prikazuje slike in video v ločljivosti 1280 x 800 slikovnih točk. Prostora za hrambo je 32 gigabajtov in se lahko preko TF kartice podvoji. Baterija ima kapaciteto 3300 miliamper ur, kar bo zadostovalo trem uram neprekinjenega predvajanja videa. Prednja in zadnja kamera imata ločljivost dveh meagpikslov. Ko je govora o povezljivosti je poleg omenjene TF kartice na voljo micro USB vhod, mini HDMI izhod, ter 3,5 milimetrski vhod za slušalke. Akcijska cena te dni znaša 75 evrov.

Drugi je Chuwi Hi8 Pro, kjer je prav tako govora o 8-inčnem tabličnem računalniku z operacijskim sistemom Windows 10. Poganjata ga Intel Z8300 štirijedrni 1,84-gigaherčni procesor ter dva gigabajta sistemskega pomnilnika, prostora za hrambo pa je 32 gigabajtov. Baterija ima kapaciteto kar 4000 miliamper ur, njegova cena pa prav tako znaša preračunanih 75 evrov.

Na voljo je še mnogo drugih, katerih količina je omejena, zato preverite čim prej, najkasneje pa jutri, ko se novembrska akcija tabličnih računalnikov na Everbuying prične. (oglasno sporočilo)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku