Telefoni
06.03.2019 06:51

Deli z drugimi:

Share

Nove slušalke Apple AirPods 2 s sistemom hitrega polnjenja?

Slušalke AirPods 2 naj bi bile precej boljše od prve generacije.
Slušalke AirPods 2 naj bi bile precej boljše od prve generacije.

Podjetje Apple je že pred časom ponudilo v prodajo inovativne in oblikovno všečne brezžične slušalke AirPods, saj so sodobni pametni mobilni telefoni iPhone ostali brez 3,5-milimetrskega priključka za slušalke. Njihova največja prednost v primerjavi s konkurenčnimi izdelki je napredno čipovje W1, ki med predvajanjem glasbe skrbi za neprekinjeno povezavo med mobilno napravo in slušalkami. Avtonomija delovanja slušalk v primerjavi s konkurenčnimi prav tako ni od muh, saj znaša kar pet ur oziroma 24 ur pri uporabi priloženega polnilnega ohišja.

Ker pa kitajska podjetja že množično izdelujejo kopije ušesnih slušalk Apple AirPods, ki so še celo boljše od originala, podjetje Apple hitri s pripravo nove generacije priljubljenih slušalk. Kmalu bo torej deležni novin in izboljšanih slušalk AirPods 2, ki bodo med drugim podpirale brezžično polnjenje. Novost bo dejansko podpirala brezžično polnjenje na račun posebne elektronske komponente, ki bo vgrajena v etuiju slušalk. Poleg tega bodo slušalke Apple AirPods 2 napredovale pri tehnologiji Bluetooth, Apple pa naj bi poskrbel za še za boljšo kakovost zvoka.

Iz doslej razkritih govoric je še razvidno, da bo prihodnja generacija Applovih ušesnih slušalk AirPods 2 za brezžično polnjenje uporabljala sicer zelo uveljavljeno tehnologijo Qi. Moč polnjenja pa naj bi bila dovolj visoka, da bo polnjenje potekalo hitro in da bo že nekaj minutno polnjenje zadoščalo za precej dolgo poslušanje glasbe. Poleg tega naj bi bile nove slušalke izdelane iz posebne umetne mase, ki naj bi zagotavljala vodotesnost in boljše prilagajanje različnim oblikam ušes.


Prijavi napako v članku