Računalništvo, telefonija
03.09.2021 13:00

Deli z drugimi:

Share

Nove poslovne priložnosti za IT kader

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!
Za vas smo pripravili tedenski pregled najbolj iskanih zaposlitvenih priložnosti. Med najbolj zaželenimi poklici so še vedno inženirji različnih strok, cenjeni pa so tudi razvijalci programske opreme in strokovnjaki z različnih področij.
Za vas smo pripravili tedenski pregled najbolj iskanih zaposlitvenih priložnosti. Med najbolj zaželenimi poklici so še vedno inženirji različnih strok, cenjeni pa so tudi razvijalci programske opreme in strokovnjaki z različnih področij.

Tehnični in informacijski kader sta še vedno med najbolj zaželenimi kadri v Sloveniji, kar ne preseneča, saj svet stremi k digitalizaciji in avtomatizaciji poslovnih procesov. Še posebej izstopajo inženirji in razvijalci, ki so nepogrešljiva delovna sila v vsakem IT oddelku.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Z navdušenjem avtomatiziraš vse, kar se da avtomatizirati? Krotiš kompleksne IT infrastrukture? Vnašaš red v velike podatkovne centre? S strastjo razvijaš orodja, ki jih uporabljajo vodilna svetovna podjetja? Te veseli sodelovanje v odprtokodnih skupnostih? Delo z največjim odprtokodnim podjetjem na svetu? Pridruži se mednarodni ekipi kot razvijalec zalednih sistemov (m/ž).

SAOP je vodilni ponudnik programskih rešitev za podjetja, računovodske hiše in javne ustanove. Leta 2004 so razvili Minimax, ki je eden prvih in danes najbolj priljubljen spletni računovodski program. Širijo ekipo razvojnikov in C# programerjev (m/ž), ki v mednarodnem okolju že vrsto let ustvarjajo vodilno poslovno rešitev Minimax.

V svoje vrste vabijo tudi .NET C# arhitekta programerja (m/ž) z zaželenimi vsaj 4 leta delovnimi izkušnjami z razvojem programske opreme. Pričakujejo tudi dobro poznavanje C# in ASP.NET (Core) MVC orodja, T-SQL, Javascript/Typescript, HTML, CSS in podobno.

Zaradi prenove produktov širijo ekipo naših 8 Scrum teamov, ki že vrsto let ustvarjajo vodilne poslovne rešitve za najrazličnejša podjetja, računovodske hiše in javne organizacije v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

Dinit Card Services je podjetje, ki nudi celovite in napredne storitve na področju procesiranja kartic in plačil. Zaradi širitve ekipe in prevzema novih odgovornosti ter zadolžitev znotraj švicarske bančne skupine Cornèr Group vabijo v ekipo več »full stack« in »backend« Java razvijalcev (m/ž). Delo obsega načrtovanje, razvoj in vzdrževanje bančnih aplikacij, predlaganje sprememb in izboljšav ter sodelovanje s poslovnimi analitiki pri analizi in pripravi aplikativnih rešitev.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

Tajin utrinek Infinity Energy, Špela Rihtaršič s.p.

Dvorjanska ulica 17a, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Tel: 040 755 027
Koliko ur preživite v sedečem položaju? Koliko ur prebedite za računalnikom? Odgovor je vse več. Sodoben način življenja naj bi bil dinamičen in razgiban, vendar je velik del ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901