Igre
17.06.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Nova Star Wars igra že oktobra

Za razliko od lanskoletne Star Wars igre, bo letošnja zopet vsebovala tudi večigralstvo.
Za razliko od lanskoletne Star Wars igre, bo letošnja zopet vsebovala tudi večigralstvo.

Kot so namigovale govorice, EA za letos res pripravlja naslednjo igro v sagi Vojna zvezd, ki bo igralce posedla za krmila ikoničnih vesoljskih plovil. Star Wars: Squadrons, kot izdelek nosi naslov, bo v sodelovanju z Lucasfilm ustvarilo EA-jevo hčerinsko podjetje Motive Studios, ki je pred tem pomagalo pri razvoju Star Wars Battlefront II.

Vesoljska prvoosebna streljanka bo spremljala zadnje dni Galaktičnega imperija po zaključku filma Return of the Jedi, vsebovala pa bo tako način za enega igralca kot medplatformno večigralstvo.

Enoigralska kampanja bo sledila dogodkom po bitki na planetu Endor, igralec pa bo zgodbo izkusil tako s svetle kot temne strani, kjer bo poleg novih zanimivih likov srečal tudi nekaj znanih obrazov. Toda v ospredju je po letu premora ponovno način za več igralcev, ki obljublja napete vesoljske bitke 5 na 5 in celo nekaj kustomiziranja plovil. Za pristnejšo izkušnjo na računalniku pa bo poskrbela podpora igralnim palicam, vključno s HOTAS upravljalniki.

Star Wars: Squadrons bo nove zvezdne pilote začel rekrutirati 2. oktobra na PC, PlayStation 4 in Xbox One za 39,99€, omogočal pa bo tudi igranje v navidezni resničnosti.


Prijavi napako v članku