Strojna oprema
16.02.2008 08:21
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova serija DVD/DivX predvajalnikov Hyundai in Evertone

Hyundai in Evertone sta predstavila novo serijo DVD/DivX predvajalnikov in tako povečala svojo pestro ponudbo tovrstne elektronike na slovenskem trgu.

Med raznoliko paleto predvajalnikov velja omeniti modele Evertone DVX-530K, DVX-752U in DVX-669B, ki imajo funkcijo karaok in so idealni, če si želite izvirnega druženja in zabave ob prepevanju uspešnic. DVX-530K omogoča tudi spreminjanje barve podnapisov, kar je lahko še posebej koristno pri različnem predvajanju video vsebin in formatov. Uporabnik lahko tudi postavi podnapise na eno izmed treh prednastavljenih višin na zaslonu. Obe funkciji oziroma lastnosti sta novosti in ločita model DVX-530K od ostalih modelov, ki so trenutno na voljo na slovenskem trgu.

Modeli Hyundai DVX-B152SU, DVX-M390SU, DVX-669B in DVX-950SU imajo vgrajen čitalnik pomnilniških kartic in vam omogočajo, da lahko priljubljene fotografije, posnetke in melodije praktično prenašate in predvajate v predvajalniku s pomnilniških kartic SD/MMC.

Poskrbljeno pa je tudi za najzahtevnejše uporabnike in filmske navdušence. Hyundaijev predvajalnik DVX-H950SU ima vgrajen priključek HDMI, ki omogoča predvajanje nestisnjenih video/avdio zapisov v najvišji kakovosti. Omenjeni model je opremljen tudi s 96 kHz/24-bitnim avdio D/A pretvornikom za visoko kakovost zvoka.

Vsi modeli predvajalnikov predvajajo poleg vseh običajnih formatov za avdio/video vsebine (MP3, WMA, DivX, Xvid, MPEG4, Kodak Picture CD) seveda še OGG, WMA, AC3, AAC …


Prijavi napako v članku