Računalništvo, telefonija
06.08.2015 12:32

Deli z drugimi:

Share

Nova ročna navigacija na dotik

Nova ročna navigacija na dotik
Nova ročna navigacija na dotik

eTrex Touch je nova serija družinskih ročnih navigacijskih naprav Garmin za celo družino z jasnim 2,6-inčnim barvnim zaslonom na dotik, intuitivnimi profili uporabe za različne rekreativne aktivnosti, kot je pohodništvo, kolesarjenje, geocaching, lov, ribolov, gorništvo. Obstaja v dveh različicah; eTrex Touch 25 in 35.

eTrex Touch 25 ima poleg vgrajenega sprejemnika GPS in GLONASS še elektronski kompas, nameščeno topografsko kartografijo TopoActive Europe za 46 držav, podatke o 250,000 geocaching zakladih ter priložen kolesarski nosilec. Vgrajen 3-osni elektronski kompas z izravnavo nagiba prikazuje v katero smer ste obrnjeni, tudi če stojite na mestu in naprave ne držite vodoravno.

eTrex Touch 35 pa ima poleg tega še barometrični višinomer, ANT+ povezavo s senzorji in povezavo za obvestila s pametnega telefona in je kot tak primeren tudi za gorsko kolesarjenje, alpinizem in gorništvo. Z najnovejšimi navigacijskimi funkcijami vas zanesljivo vodi in je pripravljen za takojšnjo uporabo. Pametna obvestila vas opozorijo na prispelo elektronsko pošto, SMS ali telefonske klice tudi na terenu.

Obema modeloma je dodanih 8 gigabajtov notranjega pomnilnika za shranjevanje dodatne kartografije in vsebin, za dodatni pomnilniški prostor pa imajo vsi modeli še režo za microSD kartico.

eTrex Touch 25 in eTrex Touch 35 sta ergonomske, robustne oblike, ki kljubuje prahu, umazaniji, vlagi in vodi ter zagotavljata do 16 ur delovanja z AA baterijami.

Z obema napravama boste tudi brez težav brezžično upravljali akcijske kamere Garmin VIRB na oddaljenosti do 10 m.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku