Računalništvo, telefonija
04.08.2020 08:45
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova pametna ura Apple Watch z zanimivimi izboljšavami

Pametna ročna ura Apple Watch Series 6 bo prinesla kar nekaj uporabnih novosti.
Pametna ročna ura Apple Watch Series 6 bo prinesla kar nekaj uporabnih novosti.

Napredna in oblikovno všečna pametna ročna ura Apple Watch je po mnenju številnih poznavalcev izdelana tako, da skuša zadovoljiti uporabnika na vseh možnih ravneh. To ji tudi uspeva, še posebej, če govorimo o trenutni generaciji Apple Watch Series 5. Ta je namreč moderna, omogoča prilagajanje posamezniku in je opremljena z vsemi najnovejšimi pametnimi lastnostmi, ki si jih lahko želimo. Kljub temu pa pametna ročna ura lahko doseže zgolj toliko, kolikor ji dopuščata sama oblika, dodatki in zmogljivost strojne opreme.

Če gre verjeti spletnemu portalu Digitimes, bo prihajajoča pametna ročna ura Apple Watch Series 6 poskrbela za dodatno navdušenje. Ena od naprednih sposobnosti bo spremljanje kakovosti spanja, druga pa neprestano beleženje deleža oziroma nasičenosti kisika v krvi. Za to naj bi poskrbelo tajvansko podjetje ASE Technology, s katerim naj bi podjetje Apple nedavno sklenilo posebno pogodbo o sodelovanju. Slednje mu bo namreč za pametno ročno uro Watch Series 6 zagotovilo tako napreden senzor srčnega utripa kot elektrokardiogram.

Pametna ročna ura Apple Watch Series 6 naj bi omogočala tudi neposredno deljenje vsebin z drugimi uporabniki, na voljo pa naj bi bila celo funkcija starševskega nadzora. Ta bo staršem omogočala lažje nadziranje uporabe pametne ure, in sicer preko namenske aplikacije za pametni mobilni telefon iPhone. Pametna ročna ura Apple Watch Series 6 bo po vsej verjetnosti javnosti predstavljena šele letos jeseni, to pa bo seveda mogoče kupiti tudi pri nas.


Prijavi napako v članku