Računalništvo, telefonija
14.07.2016 18:03

Deli z drugimi:

Share

Nova multifunkcijska tiskalnika bizhub 266 in bizhub 306 ponujata mnogo novosti za majhne pisarne!

bizhub 266
bizhub 266

Konica Minolta, eno vodilnih podjetij za storitve, rešitve in opremo za tiskanje, predstavlja nova multifunkcijska tiskalnika serije bizhub – 266 in 306, ki delujeta s hitrostjo 26 strani na minuto (bizhub 266) in 30 strani na minuto (bizhub 306). Modela sta najnovejša dopolnitev naboru črno-belih multifunkcijskih tiskalnikov in omogočata širok spekter uporabe standardnih funkcij zmogljivejših modelov, tudi manjšim podjetjem, ali okoljem z malo prostora.

Multifunkcijska tiskalnika bizhub 266 in bizhub 306 sta posebej uporabna v manjših in srednje velikih pisarnah, fotokopirnicah in državnih inštitucijah, kjer je potreba po profesionalnih, ampak kompaktnih tiskalniških rešitvah. Funkcije kot so dvostransko tiskanje, spletni uporabniški vmesniki, univerzalno PCL tiskanje, so le nekatere standardne funkcije, ki povečajo fleksibilnost in enostavnost uporabe. Boštjan Kavčnik, direktor prodaje Konica Minolta Slovenija pravi: “Multifunkcijska tiskalnika bizhub 266 in bizhub 306, brez kompromisov pri produktivnosti, kvaliteti ali zanesljivosti, pomagata pisarnam vseh velikosti, , zmanjšati vpliv tiskanja na okolje. Z neverjetno povezanim in dodelanim naborom funkcij, Konica Minolta strankam ponuja maksimalno fleksibilnost vsak delovni dan.”

Prilagodljiv, profesionalen in odgovoren do okolja.

Multifunkcijska tiskalnika bizhub 266 in bizhub 306 sta primerna za majhna in srednje velika podjetja, vendar zaradi prilagodljive kapacitete papirja, ki jo lahko povečamo do 1.350 listov, z lahkoto zadovoljujeta tudi večje potrebe po tiskanju. V praksi to pomeni, da je dnevnega polnjenja papirja manj. Zahvaljujoč kar do petim predalom za papir, pa imamo možnost uporabe različnih vrst papirjev hkrati. Medtem ko aparata delujeta pri največji hitrosti, 26 strani na minuto pri bizhub 266 in 30 strani na minuto pri bizhub 306, lahko uporabnik po želji menjuje in izbira vrste papirja. Zaradi nizke porabe energije in integriranih Simitri HD tonerjev z biomaso, aparata dosegata najnovejše standarde o varovanju okolja.

Kompatibilnost s pametnimi telefoni.

Zaradi vedno večjih zahtev po uporabi mobilnih rešitev za tiskanje, multifunkcijska tiskalnika bizhub 266 in bizhub 306 omogočata preprost tisk in skeniranje direktno iz mobilne naprave, brez namestitve gonilnikov. To omogoča brezplačna mobilna aplikacija PageScope Mobile, ki povezuje bizhub 266 in bizhub 306. Poleg tega, multifunkcijska tiskalnika opcijsko omogočata brezžično WLAN povezavo, ki ju lahko integrira v sistem brez povezovanja preko žičnega LAN sistema. Oba aparata prav tako omogočata tisk vsebin direktno iz USB ključka, kot tudi skeniranje na USB ključ. To pomeni, da imajo uporabniki maksimalno fleksibilnost uporabe, ki je hkrati enostaven za uporabo in omogoča visoko kvaliteto izpisov.

Pričetek prodaje bizhub 266 in bizhub 366 lahko pričakujemo letošnjo jesen.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku