Računalništvo, telefonija
23.06.2016 16:50

Deli z drugimi:

Share

Nova Brotherja bosta najboljša sodelavca

Nova Brotherja bosta najboljša sodelavca
Nova Brotherja bosta najboljša sodelavca

Japonski proizvajalec tiskalnikov je pred kratkim predstavil dva povsem nova monokromatska oziroma črno-bela laserska modela, namenjena rabi v podjetjih, ki zahtevajo hitro in učinkovito tiskanje ob kar se da nizkih stroških. Odlično se bosta torej znašla tam, kjer je obseg tiskanja v vsakem trenutku zelo velik.

Oba tiskalnika bosta ponudila izredno hitro tiskanje. Model HL-L6300DW tako v minuti natisne do 46 strani, še malenkost zmogljivejši HL-L6400DW, pa jih zmore v eni minuti natisniti kar 50. Obe napravi podpirata samodejno dupleks tiskanje in večje tonerske kartuše. Nenazadnje velja omeniti, da podajalnika obeh naprav sprejmeta do 520 listov, na drugi strani pa koš za natisnjene dokumente sprejme do 250 listov. Seveda lahko obe konfiguraciji nadgradite z različnimi možnostmi.

Oba nova “službena” Brotherja podpirata različne možnosti povezovanja z ostalimi napravami. Na voljo so USB vmesniki, brezžična Wi-Fi povezava in Gigabit LAN povezava. Obe napravi podpirata tudi vmesniške rešitve Brother Solutions Interface (BSI). Seveda omogočata tudi povezovanje in neposredno tiskanje z različnih mobilnih naprav z različnimi operacijskimi sistemi z uporabo aplikacij iPrint & Scan, AirPrint in Google Cloud Print. Vse te omogočajo tudi tiskanje neposredno iz oblakov kot sta Dropbox in Google Drive.

Brez dvoma je v tem segmentu še kako pomembna tudi varnost skeniranih in tiskanih dokumentov. Oba nova tiskalnika ponujata širok nabor naprednih varnostnih funkcij in varnostnih protokolov.

Brother za nova tiskalnika nudi kar tri leta garancije. Znamko Brother na slovenskem trgu zastopa podjetje Secop d.o.o. s sedežem v ljubljanskih Črnučah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Secop d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Secop d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SECOP d.o.o. - Celovite rešitve za delo z dokumenti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Secop d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku