Računalništvo, telefonija
26.08.2008 08:45

Deli z drugimi:

Share

Nov naročniški paket »ORTO U NULO«

Si.mobil je za mlade od 15. do 31. leta starosti pripravil nov naročniški paket ORTO U NULO. Mladi največ klicev opravijo s prijatelji v domačem omrežju in pošljejo veliko sporočil SMS, zato jim je Si.mobil ti dve storitvi omogočil po ceni 0 evrov. Ta paket v mesečni naročnini 10 evrov vključuje 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja v Sloveniji ter 1001 poslano sporočilo SMS v Sloveniji po ceni 0 evrov. Če uporabnik preseže vključene minute oz. SMS-e, bo za presežene klice v Si.mobilovem omrežju odštel 0,05 evra na minuto, za SMS sporočilo pa 0,10 evra.

ORTO U NULO ima tudi najnižjo ceno za klice v vsa druga mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in znižano ceno za pošiljanje sporočil MMS po 0,10 evra. Uporabnikom paketa ORTO U NULO so na voljo vsi telefoni iz ponudbe, nekateri celo po 1 evro.

Naročniški paket ORTO U NULO je enostaven in pregleden, saj nudi enotne cene storitev in uporabe ne ločuje več na višjo in nižjo tarifo, dodatne opcije za klice v druga omrežja pa niso več potrebne (Opcija mobilni, Opcija stacionarni). Paket za mlade ORTO U NULO je nadomestil dosedanji paket Orto Smart, ki novim uporabnikom ni več na voljo. Obstoječi uporabniki Orto Smart lahko kadar koli preidejo na novi paket ORTO U NULO.


Prijavi napako v članku