Življenjski slog
13.05.2024 14:15

Deli z drugimi:

Share

Nov memecoin Slothana dobiva zagon po predprodaji, ali je Sealana naslednja?

Revolucija meme kovancev na verigi blokov Solana še naprej prevladuje, saj je Slothana v prvih 24 urah poskočila za 53 %.

Medtem se pojavlja Sealana, še ena avantgarda, ki temelji na Solani, in je v prvih dneh predprodaje zbrala več kot 300 tisoč dolarjev. 

Slothana še naprej raste, saj meme kovanci Solana še naprej prevladujejo 

Ponudba meme kovancev Solana, ki prevladuje na širšem trgu kriptovalut, je letos postala pogosta tema.

Danes se je skupna tržna kapitalizacija ekosistema meme kovancev Solana povečala za 11 %, medtem ko se je skupna tržna kapitalizacija kriptovalut povečala za 2,6 %, skupna tržna kapitalizacija meme kovancev pa za 3,5 %.

Vendar je celo v hiperlucerativnem svetu meme kovancev Solana nova lansirana Slothana izjema, saj je v otvoritvenem dnevu poskočila za neverjetnih 53 %.

Poleg tega je tržna vrednost žetona že 48 milijonov dolarjev, kar ga je uvrstilo med 15 najboljših meme kovancev na verigi blokov Solana. Zanimanje za projekt je razvidno tudi iz njegovega 24-urnega obsega trgovanja, ki trenutno znaša 19 milijonov dolarjev.

Slothana je pred kratkim opravila predprodajo in za tiste, ki so bili pozorni, njen parabolični zagon na borzi ni presenečenje. 

V predprodaji je bilo zbranih več kot 15 milijonov dolarjev, kar je zasenčilo skupne zneske, ki so jih zbrale prejšnje senzacije Solane, kot sta Book of Meme in Slerf.

Slothana je sledila istemu načrtu kot ti projekti z enotirnim cenovnim sistemom in vlagateljem omogočila nakup s pošiljanjem SOL na naslov denarnice za predprodajo.

Pred uvedbo žetona na borzi so ga vodilni analitiki v panogi pozdravili kot najboljšo možnost, v krogih meme kovancev pa so krožile špekulacije o velikih donosih.

Glede na to, da se s Slothano na odprtem trgu trguje le en dan, imajo potencialni vlagatelji še vedno dovolj časa za nakup.

Ker pa je 50-odstotno povišanje cene že vračunano, bodo trgovci, željni dobička, morda zdaj iskali naslednji meme kovanec na Solani. V tem pogledu je nova predprodajna Sealana, ki je zbrala več kot 350 tisoč dolarjev, eden glavnih kandidatov.

Obiščite predprodajo Sealana

Ali lahko Sealana ponovi uspeh Slothane? 

Nova predprodaja Sealana že povzroča navdušenje, saj je zbrala več kot 350 tisoč dolarjev.

Sealana vsebuje mistični duh prejšnjih predprodaj Solana, kot sta Slothana in BOME, hkrati pa uvaja svež pogled, ki ga je navdihnil South Park.

Sealana temelji na tjulnju, ki je zapustil svoj življenjski slog v vodi, da bi si prizadeval za bogastvo meme kovancev, in zdaj preživlja dneve v mamini kleti, kjer živi od konzervirane tune in čipsa, v upanju, da bo nekega dne stopil ven v novem bleščečem Lambu.

To komično ozadje je poklon amerikanizirani kulturi trgovanja z meme kovanci, kar je naletelo na odmev v skupnosti in omogočilo jasno razlikovanje od drugih kovancev Solana meme.

Ugledni trgovci so se namreč lotili tega obetavnega novega projekta, pri čemer je Crypto Boy nedavno dejal: „Ta meme kovanec Solana bi vam lahko prinesel 100-kratni donos.“

Projekt so predstavili tudi vodilni mediji, kot so Coinpedia, CryptoPotato in Techopedia, kar odraža njegovo privlačnost za množični trg in zmožnost ustvarjanja hypa.

K navdušenju prispeva tudi uspeh drugih predprodaj Solane, kot so Book of Meme, Slerf in Slothana, kar kaže na svetlo prihodnost za Sealano.

Ker pa ni bila objavljena nobena vnaprej določena zgornja meja, se lahko predprodaja Sealana kadar koli konča. Zato morajo trgovci ukrepati hitro, da si zagotovijo svoje žetone v predprodaji.

Obiščite predprodajo Sealana


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710