Telefoni
01.07.2013 12:01
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nokia z novim reklamnim oglasom ostro nad iPhone 5

Izdelki podjetja Apple so izjemno priljubljena tarča vseh vodilnih proizvajalcev mobilnih naprav. Tokrat se je na njihov mobilnik iPhone 5 spravilo še podjetje Nokia, in sicer z »inovativnim« reklamnim oglasom za njihov novi pametni mobilni telefon Lumia 925.
Nokia je v novem reklamnem oglasu več pozornosti namenila blatenju konkurence, kot pa predstavitvi vseh prednosti mobilnika Lumia 925.
Nokia je v novem reklamnem oglasu več pozornosti namenila blatenju konkurence, kot pa predstavitvi vseh prednosti mobilnika Lumia 925.

Izdelki podjetja Apple so izjemno priljubljena tarča vseh vodilnih proizvajalcev mobilnih naprav. Tokrat se je na njihov pametni mobilni telefon iPhone 5 z novim reklamnim oglasom spravilo podjetje Nokia. Finski gigant se je nad priljubljeni Applov izdelek spravil z reklamnim oglasom za njihov novi pametni mobilni telefon Lumia 925, ki je med uporabniki storitev mobilne telefonije nadvse priljubljen. Tokratna tarča »posmeha« je bila bliskavica Applovega mobilnika.

Iz reklamnega oglasa za mobilnik Nokia Lumia 925, ki je objavljen na spletnem naslovu http://goo.gl/C8l1Mje razvidno, da inženirjem podjetja Nokia bliskavica Applovega iPhona 5 ni najbolj pri srcu. Njihov mobilnik se namreč odlično odreže tudi pri zmanjšani svetilnosti in to brez uporabe bliskavice. Pri novem reklamnem oglasu finskega giganta pa je zdaleč najbolj zanimivo to, da se njihov novi pametni mobilni telefon Lumia 925 v videoposnetku pojavu le na začetku za nekaj sekund, nato pa sledi blatenje konkurence. Podjetje Apple se na nov poskus blatenja njihovega pametnega mobilnega telefona iPhone 5 pričakovano ni odzvalo.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku