Računalništvo, telefonija
06.11.2004 11:03
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nokia 6020

Nokiina že tako pestra modelna paleta je bogatejša za telefon Nokia 6020 z vgrajeno digitalno kamero. Skupaj s prefinjeno in hkrati praktično obliko prinaša ta telefon uporabnikom tudi vse sodobne tehnologije tako za zasebne kot za poslovne potrebe.

Z vgrajeno digitalno kamero je mogoče ujeti posebne trenutke na fotografije ali kratke video posnetke, s prijatelji pa se je mogoče povezati prek storitve ‘pritisni in povej’. Razen tega je mogoče izbrane hitro opozoriti na pomembne novice s pošiljam hitrega sporočila (‘flash message’), ki se pojavi neposredno za zaslonu prijateljevega telefona. Da ne bi pozabili pomembnih datumov, obletnic in rojstnih dnevov, je mogoče vnose v imeniku sinhronizirati s koledarjem, ki bo uporabnika opozarjal v ključnih trenutkih in mu tako prihranil marsikatero neprijetnost.

Nova Nokia 6020 podpira novo tehnologijo EDGE, ki ponuja hitrejši dostop do informacij, tudi do elektronske pošte. Brskalnik XHTLM je optimiziran za barve fotografije in video klipe, ki si jih je mogoče ogledovati na barvnem zaslonu z 65.536 barvami. Uporabniki lahko telefon prilagodijo po svojih željah, saj lahko izbirajo med različnimi ozadji, grafikami in večglasnimi zvonjenji za različne skupine vnosov. Podpora tehnologije Java pa omogoča prilagajanje telefona lastnim potrebam z prenašanjem najrazličnejših aplikacij, kot so potovalni vodiči in igre.

Tripasovni telefon Nokia 6020 bo na voljo v prvi četrtini prihodnjega leta v dveh barvnih različicah – grafitno sivi in srebrno sivi.


Prijavi napako v članku