Telefoni
18.06.2021 13:27
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nokia 110 4G: preprosta za uporabo in s funkcijami, ki jih potrebujete

Nokia 110 4G: zaupanja vredna kakovost izdelave, ki jo pričakujete ob elegantnem in modernem dizajnu.
  • Imejte jo radi (Love it): povezljivost 4G, pripravljena na prihodnost z glasovnimi klici VoLTE HDi, ki prinašajo izjemno kakovost
  • Zaupajte ji (Trust it): Nokia 110 4G ponuja dostopnost pod vašimi pogoji s prenovljenimi meniji in funkcijo branja besedila.
  • Obdržite jo (Keep it): vodilna kakovost izdelave v industriji, povezana s telefoni Nokia, v prenovljeni sodobni obliki

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil nov telefon Nokia 110 4G. Ta v prihodnosti pripravljeni telefon 4G združuje vrhunsko kakovost telefonov Nokia z novo sodobno in elegantno obliko.

Nokia 110 4G je zasnovana tako, da je preprosta za uporabo, krasi jo povsem nov sodoben videz, opremljena pa je z izjemnimi funkcijami. S povezavo 4G, glasovnimi klici HD, prenovljenimi meniji ter naborom aplikacij in iger Nokia 110 4G prinaša nov standard na trgu funkcijskih telefonov.

Florian Seiche, CEO pri HMD Global, pravi: “Nokia 110 4G je namenjena dostopnosti. To je telefon, ki ga bodo kupci imeli radi, mu zaupali in ga želeli obdržati. Je naprava, ki jo lahko vsakdo z lahkoto uporablja. Naša nordijska oblikovalska dediščina, povezana z našim splošno priznanim proizvodnim postopkom, je ustvarila funkcijski telefon, ki izstopa iz množice in je hkrati vzdržljiv. Izkoristili smo nekaj izjemnih funkcij po tako dostopni ceni, da lahko vsi ostanejo povezani, in sicer ne glede na svoj proračun. Ker se tradicionalna mobilna omrežja postopoma ukinjajo po vsem svetu, so zmogljivosti Nokia 110 4G odlična rešitev za ohranjanje stikov z vašimi najdražjimi.”

Kakovost, ki ji zaupate

Vsi telefoni Nokia so preverjeni s številnimi testi kakovosti in trajnosti, tudi Nokia 110 4G pri tem ni izjema. Njena vrhunska kakovost izdelave vključuje lep na otip teksturiran zadnji pokrov z vrhunskimi zaključnimi detajli.

Ta telefon ima tudi zmogljivo odstranljivo baterijo s 1020 mAh, zato je pripravljen za uporabo, kadar koli ga potrebujete. Nokia 110 4G je primer čudovitega dizajna, tako notranjega kot zunanjega, na voljo pa je v treh elegantnih barvah: rumeni, modri in črni.

Bodite bližje tistim, ki jih imate radi

Nokia 110 4G je pripravljena na prihodnost in z njo boste ostali povezani s svojimi prijatelji in družino. S 4G VoLTE lahko svoje pogovore izboljšate z glasovnimi klici HD, tako da se počutite, kot da ste tik ob sogovorniku. Ne glede na to, kako daleč ste, Nokia 110 4G vas združuje in tako ne boste ničesar zamudili.

Pokličite zabavo

Zabava s pritiskom na gumb je v središču Nokia 110 4G. S številnimi funkcijami, vključno s klasičnimi igrami, kot je igra Kača, brezžičnim in žičnim radiem FM, s popolnim dostopom do interneta, z video in MP3-predvajalnikom in razširljivim pomnilnikom (do 32 GB) je ta funkcijski telefon odlična rešitev za preganjanje dolgčasa. Z aplikacijami, kot je English with Oxford, lahko z Nokia 110 4G vadite angleške besede in besedne zveze. Zadnja kamera QVGA omogoča, da je Nokia 110 4G najcenejši telefon 4G Nokia s kamero.

Preprosta dostopnost

Nokia 110 4G je namenjena dostopnosti; z osveženim uporabniškim vmesnikom imate možnost povečanih menijev, s čimer je navigacija še bolj preprosta. Z novo funkcijo branja besedila v govor si boste s telefonom Nokia 110 4G odpočili svoje oči od zaslona.

Priročno orodje, kot je vgrajena baterijska svetilka, je kot nalašč za osvetlitev vaše okolice, ko to najbolj potrebujete. Številne aplikacije Nokia 110 4G premagajo dolgčas, njegove funkcije pa spremenijo ta telefon v švicarski večfunkcijski vojaški žepni nož.

Razpoložljivost – Nokia 110 4G bo na voljo konec tretjega četrtletja, in sicer v rumeni, modri in črni barvi.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni Nokia Nokia 110

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več