Obvestila podjetij
15.04.2011 10:04
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NOD32 Antivirus for Linux Desktop

ESET je javno predstavil ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop in ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux Desktop, novi varnostni rešitvi za poslovne in domače računalnike, ki poganjajo Linux.
Trojanski konji in spletne kamere
Trojanski konji in spletne kamere

“Domači uporabniki in podjetja uporabljajo Linux za resno delo, zato jih hočemo opremiti s primerno protivirusno zaščito, ki jih bo varovala pred morebitnimi napadi,” je ob predstavitvi produkta povedal Richard Marko, glavni direktor podjetja ESET. “Po predstavitvi produkta ESET NOD32 Antivirus for Linux so naše protivirusne rešitve ESET na voljo za vse pomembnejše platforme, saj zagotavljamo zaščito pred vsemi modernimi grožnjami za operacijske sisteme Linux, Windows in Mac OS,” je še dodal.

ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux zagotavlja celovito zaščito pred grožnjami za vse platforme in doprinese dodaten sloj zaščite za platforme Linux. Preiskovalni pogon samodejno zazna in počisti škodljivo kodo, vključno s tisto, ki je namenjena za Windows in Mac. ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop vključuje tudi ESET Remote Administrator, ki IT administratorjem nudi enostaven in učinkovit nadzor ter upravljanje iz enega samega mesta.

ESET po predstavitvi produkta ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux sedaj ščiti več kot 100 milijonov Linux, Windows in Mac uporabnikov po celem svetu.

Ključne prednosti ESET NOD32 Antivirusa for Linux Desktop:

  • Natančna zaznava in proaktivna zaščita pred grožnjami za vse platforme – Napredna hevristična tehnologija zagotavlja realno-časovno in proaktivno zaščito pred škodljivo kodo, napadi hekerjev in izrabljanjem ranljivosti. Produkt ščiti pred grožnjami za Linux, Windows in Mac.
  • Nizka poraba sistemskih sredstev – Pri razvoju ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop smo program optimizirali tako, da odlično sodeluje s sistemskih okoljem. ESET je razvil pametno rešitev, ki ima najmanjšo rabo sistemskih sredstev na trgu, to pa zagotavlja hiter zagon in nemoteno uporabo računalnikov.
  • Grafični vmesnik – Pregleden uporabniški vmesnik omogoča tudi celozaslonski način, informativne grafe, statistiko in razporejevalnik.
  • Nadzor nad varnostnimi nastavitvami – Določite, katerim uporabniškim računom boste dovolili spreminjanje nastavitev, preprečite nepooblaščenim uporabnikom onemogočanje programa ali nižanje stopnje zaščite.
  • Enostavno oddaljeno upravljanje – Preprosto upravljanje in nadzor za vse platforme v omrežju. Iz ene same konzole lahko pošiljate opravila, posodobitve, spreminjate nastavitve…
  • Nadzor nad izmenljivimi mediji – Preiskovanje USB, FireWire, CD/DVD naprav ob vstavitvi v računalnik minimizira tveganje pred okužbami ali izgubo podatkov.

ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop za delovanje uporablja pogon ThreatSense, ki pred škodljivo kodo zagotavlja največjo možno zaščito, pri tem pa ne obremenjuje sistemskih sredstev.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku