Slika, tv, avdio
Življenjski slog
Poslovne rešitve
17.08.2022 15:33

Deli z drugimi:

Share

Nikon se bo na Kranj Foto Fest predstavil s predavanji, fotosprehodom z Arnejem Hodaličem in testiranjem fotoopreme

V okviru letošnjega Kranj Foto Fest, ki bo potekal med 24. avgustom in 25. septembrom, se bo s predavanji, testiranjem in izposojo fotografske opreme predstavil tudi Nikon.

Kranj Foto Fest predstavlja različne perspektive mladih in uveljavljenih fotografov ter vizualnih umetnikov z vsega sveta. Letos bo fotografija osvetlila pogled na tematike, kot so: Dom. Prostor. Selitev. Migracije. Na poti. Integracija. Domovina.

Nikon bo v okviru Festa pripravil več dogodkov. Arne Hodalič bo na prvem predavanju v četrtek, 25. avgusta 2022, z naslovom Kako pripraviti in oblikovati vizualno zgodbo skušal osvetliti najpomembnejše napake in težave, na katere naletijo fotografi, ki želijo sestaviti čim boljšo klasično reportažno zgodbo, na drugem predavanju v ponedeljek, 29. avgusta 2022, z naslovom Življenje Sahravijev v Zahodni Sahari pa bo skupaj s Katjo Bidovec predstavil to slabo poznano deželo na zahodu Afrike, kjer je življenje obstalo med vojno in mirom.

Zavedamo se, da je lahko nakup fotografske opreme, ki nam je kar najbolj pisana na kožo, precej stresen. Prav zato vam bo v soboto, 27. avgusta 2022, tehnični predstavnik Nikona Andrej Korenč v okviru predstavitve z naslovom Fotografiranje v 2022: prednosti brezzrcalnega ustvarjanja skušal razbiti mite in hkrati potrditi dejstva o fotografskem ustvarjanju s fotografskimi aparati različnih vrst, da bi posamezniku pomagal do prave odločitve pri izbiri in uporabi fotoaparata.

Nikon v okviru Festa organizira v soboto, 27. avgusta 2022, še Fotosprehod z Arnejem Hodaličem, ki je zasnovan kot prikaz praktične uporabe različne fotografske opreme pri raznovrstnem fotografiranju. Fotografsko opremo si lahko za čas fotosprehoda tudi izposodite na Nikon foto točki. Število mest na fotosprehodu je omejeno, zato so obvezne prijave.

Vas zanima več? Obiščite spletno stran Nikon @ KranjFotoFest 2022, kjer boste izvedeli več o tem, kdaj in kje bodo potekale posamezne Nikon aktivnosti na Kranj Foto Festivalu in se na Fotosprehod lahko tudi prijavili.

gotoevent.si/nikon-kranjfotofest-2022

kranjfotofest.org


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Nikon fotoaparati Nikon Z 9

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več