Avtomobilizem
Avtomoto
08.06.2024 12:05
Posodobljeno 5 dni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

New Limits 2024 danes v Logatcu: Nepozaben avtomobilistični spektakel za vso družino

Danes se v Logatcu odvija New Limits, avtomobilistična atrakcija, ki je znana po svojem edinstvenem pristopu k avtomobilskemu športu. Izjemne atrakcije, neverjetni nastopi, jekleni konjički, zabava in še in še!
Vse fotografije: Amadej Hercog
Vse fotografije: Amadej Hercog

Zgodba New Limits je zgodba BREZ OMEJITEV!

New Limits ni le običajno avtomobilsko srečanje; je tradicija, ki vsako leto postavlja nove mejnike v avtomobilskem spektaklu. Dogodek združuje adrenalinske vožnje z najbolj ekskluzivnimi super športnimi avtomobili, vključno z znamkami kot so Lamborghini, Porsche, Ferrari in druge.

Ta izjemni dogodek, ki se trenutno odvija v Sloveniji, je privabil obiskovalce z vseh koncev države in tudi iz tujine.

Za najmlajše so na voljo napihljivi gradovi in igrišča, ki nudijo ure in ure zabave. Za tiste, ki iščejo več adrenalina, je tu rodeo bik in paintball na prostem, kar je prvič vključeno v program New Limits. Mladi avanturisti se lahko pomerijo v razburljivih paintball dvobojih, medtem ko starši uživajo v vrhunskem avtomobilskem šovu.

Za odrasle in ljubitelje avtomobilov je pripravljeno prav posebno doživetje. Občudujete lahko največjo zbirko luksuznih vozil na enem mestu v Sloveniji, vključno z ikoničnimi znamkami kot so Lamborghini, Porsche, Ferrari, Brabus in AMG. Posebno zanimivost letošnjega dogodka je prihod vseh generacij Porschejev, od modelov RS do Turbo+GT, ki so prvič v Sloveniji na ogled skupaj.

Med obiskovalci se veliko govori o možnosti panoramskih voženj s superšportniki. Tisti, ki so že imeli priložnost sedeti v sovoznikovem sedežu, ne skrivajo navdušenja nad hitrostjo in močjo teh avtomobilov. Za prave adrenalinske navdušence pa so organizatorji pripravili tudi vožnjo v pravih rally dirkalnikih in drift taxi, kjer izkušeni vozniki poskrbijo za pravo dirkaško doživetje.

Kaj vse še danes ponuja New Limits?

Ob 13:00 se bo začelo merjenje najglasnejšega izpuha v okviru Exhaust competition, ob 13:15 pa bo ponovno predstavitev dirkalnikov Zveze za avto šport Slovenije. Sledili bodo zagon dragster vozila ob 13:30, My Team motocross točka na poligonu, in rohnenje Peterbilt tovornjaka ob 13:45.

Popoldanski program vključuje carwash na prizorišču ob 14:00, izdelavo lesene skulpture z motorno žago STIHL ob STIHL šotoru, ter drugo točko Dunkin Devils ob 14:30. Ob 15:00 bo sledila vleka Scania tovornjaka v okviru Strongman tekmovanja, ob 15:15 pa ponovno rohnenje Peterbilt tovornjaka.

Ob 15:30 bo DAKAR legenda Simon Marčič znova skakal čez ovire pri STIHL šotoru, sledil pa bo Dyno run z Audi R8 ob 15:45. Ob 16:00 bodo na poligon prispeli superbike motorji, nato pa bo ob 16:15 ponovno rohnenje Peterbilt tovornjaka.

Popoldanski program se bo nadaljeval z zagonoma dragster vozila ob 16:30 in predstavitvijo Lema dirkalnih vozil ob 16:45. Ob 17:00 bo zadnja točka Dunkin Devils, nato pa carwash na prizorišču ob 17:30. Ob 17:45 bo še eno rohnenje Peterbilt tovornjaka, sledilo pa bo drugo merjenje najglasnejšega izpuha ob 18:00.

Zvečer, ob 18:30, bodo ponovno predstavili dirkalnike Zveze za avto šport Slovenije, My Team motocross točka na poligonu pa bo ob istem času. Zagon dragster vozila bo ob 18:45, Dyno run z Audi R8 pa ob 19:00.

Zaključek dogodka bo ob 19:45 s Carwash AfterDark, vrhunec pa bo drift balet show ob 20:00 in Strongman show na poligonu ob 20:15.

New Limits je dogodek, kjer se srečajo vse generacije in kjer vsakdo najde nekaj zase. Zdi se, da organizatorji res niso pozabili na nič, saj ponujajo pester program, ki bo zadovoljil tako najmlajše kot tudi starejše obiskovalce. Če ste še v dvomih, kaj početi ta vikend, New Limits vsekakor ponuja nepozabno doživetje za vso družino.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več