Strojna oprema
05.03.2008 10:37
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NETGEAR na CeBIT-u

NETGEAR, svetovni ponudnik tehnološko napredne znamke omrežnih rešitev, na sejmu CeBIT 2008, predstavlja nove družine naslednje generacije omrežnih brezžičnih rešitev Wireless-N, rešitev za napredno omrežno shranjevalno okolje ReadyNAS za stikala ProSafe, varnostnih in brezžičnih rešitev, žičnih in brezžičnih omrežnih mostov in razširitvenih programov ter rešitev za operaterske širokopasovne prehode.

Naslednja generacija družine brezžičnih usmerjevalnikov in wireless-N vmesnikov podjetja NETGEAR temelji na specifikaciji 802.11n draft in zagotavlja največje hitrosti, najdaljše razdalje in zanesljive povezave.


WNDR3300

Brezžični dvopasovni usmerjevalnik NETGEAR RangeMax (WNDR3300) zagotavlja visoko zmogljivost tehnologije Wi-Fi za današnje prenosne računalnike Wireless-N in dvopasovne vmesnike, hkrati pa zagotavlja tudi podporo za starejše naprave 802.11g in odjemalce, ki temeljijo na tehnologiji Wireless-N 2,4 GHz ali 5 GHz. Poleg osmih antenskih tehnologij z metamateriali podpira usmerjevalnik WNDR3300 tehnologijo Wireless-N 5 GHz.


WNR3500

Brezžični usmerjevalnik NETGEAR RangeMax Wireless-N Gigabit (WNR3500) vključuje stikalo s štirimi vrati z izrednimi hitrostmi 10/100/1000 Mb/s, s čimer omogoča hitro in učinkovito delovanja brezžičnih in žičnih omrežij, ter osem notranjih anten, ki zmanjšujejo učinke radiofrekvenčnih motenj ter povečujejo brezžično zmogljivost in doseg.

Komplet NETGEAR Powerline AV Ethernet (XAVB101), ki temelji na standardu HomePlug AV, in komplet Powerline HD Plus Ethernet Adapter (HDXB111), ki temelji na standardu UPA z vgrajenimi vtičnicami, imata vgrajeno kakovost storitve (QoS). S tem zagotavljata visokokakovostno povezljivost za pretakanje videoposnetkov z visoko ločljivostjo, spletne igre in aplikacije telefonije s prenosom govora po IP, in preprosto delovanje, ki temelji na preprostem priključevanju in varnostni namestitvi s pritiskom gumba.


WHNDE111

Priznana dostopna točka/most 5 Ghz Wireless-N HD Access Point/Bridge (WNHDE111) vključuje šest pametnih antenskih tehnologij, ki vsebujejo metamateriale, za optimiziranje dosega. Poveže se lahko s katerim koli obstoječim usmerjevalnikom ali prehodom in tako zagotovi več brezžičnih kanalov, boljše povezave in manj motenj.

The ReadyNAS strežniki Duo 500GB Home Media Server (RND2150), ReadyNAS Duo 750GB Home Media Server (RND2175) in ReadyNAS Duo 1TB Home Media Server (RND2110) so inteligentne in priznane rešitve omrežnega shranjevalnega okolja. Uporabnikom omogočajo, da upravljajo, urejajo in uporabljajo digitalne medije s številnimi omrežnimi napravami, vključno z računalniki Windows in Macintosh, sprejemniki digitalnih medijev, kot je NETGEAR Digital Entertainer HD, in igralnimi konzolami. Za zaščito dragocenih shranjenih digitalnih medijev strežnik ReadyNAS Duo z izbirnim pogonom samodejno prezrcali vse digitalne podatke s tehnologijo X-RAID – ta čaka na odobritev patent -, da zaščiti pred izgubo podatkov zaradi napake na disku. Poleg tega strežnik ReadyNAS Duo zagotavlja tudi integrirano podporo za BitTorrent, kar omogoča uporabnikom prenos digitalne zabavne vsebine neposredno v strežnik ReadyNAS Duo, pri tem pa ni treba, da je kateri koli omrežni računalnik v uporabi.


ReadyNAS duo

Več o teh in drugih novostih iz podjetja NETGEAR lahko izveste na uradni spletni strani.


Prijavi napako v članku