Prenosni računalniki
10.06.2014 11:15

Deli z drugimi:

Share

Neomejena zmogljivost prenosnika združena z udobjem tablice

Podjetje Toshiba Europe GmbH je predstavilo Satellite Click 2 L30W – inovativen hibridni prenosnik z ločljivo tipkovnico, ki modno oblikovanje združuje z ergonomsko zasnovo ter velikimi kapacitetami za shranjevanje podatkov. Satellite Click 2 L30W je popoln tako za delo kot za predvajanje večpredstavnih vsebin in prinaša vse, kar uporabniki potrebujejo za storilnost in zabavo. Ne glede na to, ali so v pisarni, doma ali na poti, jim ta cenovno ugodna večnamenska naprava brez kompromisov zagotavlja vse potrebno.
Novi hibridni prenosnik Satellite Click 2 L30W z ločljivo tipkovnico.
Novi hibridni prenosnik Satellite Click 2 L30W z ločljivo tipkovnico.

Satellite Click 2 L30W vključuje 33,8-centimetrski (13,3-palčni) zaslon, ki je dovolj velik za celodnevno delo za pisalno mizo, obenem pa je še vedno prenosen. Naprava je ergonomsko zasnovana za preprosto uporabo in je opremljena z mehanizmom, ki uporabniku omogoča, da z eno roko odstrani tipkovnico in prenosnik v dveh enostavnih korakih spremeni v tablico tudi med različnimi opravili. Satellite Click 2 L30W je tako dovolj prilagodljiv, da odgovori na spreminjajoče se zahteve vsakega dinamičnega življenjskega sloga.

Ergonomska zasnova, čudovita izdelava

S kombinacijo lepote in uporabnosti je Satellite Click 2 L30W primeren za vse različne načine uporabe, s katerimi se uporabniki srečujejo vsak dan. S tankim ohišjem v satenasto zlati barvi, ki skriva zmogljivost naprave, je Satellite Click 2 L30W prava izbira za vsako okolje, v katerem se zahteva tako prenosno modno oblikovanje kot zmogljive računalniške možnosti.

Nov mehanizem tečaja je omogočil tanjše ohišje, zasnova brez ventilatorja pa je omogočila, da je ohišje brez odvečnih odprtin. Uporabniki lahko prenosnik Satellite Click 2 L30W optimizirajo glede na svoje vsakodnevne potrebe. Na mizi je Satellite Click 2 L30W osebni računalnik brez omejitev zmogljivosti ter se ponaša s tipkovnico polne velikosti brez robov in veliko sledilno ploščico. Doma ali na poti se naprava spremeni v priročno tablico, ki je kot ustvarjena za predvajanje video vsebin v visoki ločljivosti ali brskanje po spletu.

Z velikim trdim diskom s kapaciteto 500 GB v tablici lahko uporabniki shranjujejo in uporabljajo velike zbirke datotek, glasbe in fotografij. To pomeni višjo stopnjo varnosti in večje udobje pri uporabi shranjenih vsebin, obenem pa imajo uporabniki zagotovilo, da jim bodo ključni podatki vedno na voljo, ko jih potrebujejo – na zahtevo in na poti.

Svetloba zaslona

Uporabnost prenosnika Satellite Click 2 L30W sega tudi na njegovo najpomembnejšo značilnost – zaslon IPS visoke ločljivosti. S 33,8 centimetri (13,3 palci) je dovolj velik za predvajanje privlačnih večpredstavnostnih vsebin in storilnost brez omejitev, obenem pa se brezhibno zlije s tankim modnim ohišjem, ki ga je mogoče odnesti kamorkoli.

Zaslon se ponaša s kakovostjo in velikostjo, obenem pa je zaradi zaščitnega premaza ustvarjen za dotikanje in podrsavanje pri igranju iger in uporabi aplikacij, saj na zaslonu skoraj ni madežev prstnih odtisov. Prenovljena podpora za dotike z 10 prsti izboljša izkušnjo pri računalniških igrah, zaslon brez obrobe pa zagotavlja izkušnjo dotika brez okvirja, ki izboljša uporabniški nadzor in obenem naredi čiščenje manj zahtevno in neprijetno. S širokim vidnim kotom in jasno sliko zaslon nudi odličen pogled z različnih položajev, ne glede na to, ali uporabnik sedi za mizo ali pa počiva na domačem kavču.

Kombinacija visoke ločljivosti in tehnologije IPS zagotavlja izjemno natančnost pri prikazu barv ter omogoča bolj naravne odtenke in nežne prehode med barvami. Z vrhunskim zaslonom in tipalom svetlobe v okolici, ki svetlost zaslona LCD prilagodi glede na svetlobne pogoje v okolici, je Satellite Click 2 L30W najboljša izbira za ogled najrazličnejših vsebin v vseh okoljih.

Vrhunski zvok

Za pravo izkušnjo večpredstavnostnih vsebin je vključen tudi visokokakovosten zvočni sistem, ki dopolnjuje vizualno izkušnjo. Izboljšave zvočnega sistema DTS Sound, ki jih je nastavilo podjetje Skullcandy, vdihnejo življenje zabavnim izkušnjam.

Visoka zmogljivost za izkušnjo osebnega računalnika brez omejitev

Prenosnik Satellite Click 2 L30W s procesorji Intel Core i3 četrte generacije v kombinaciji z grafičnim modulom Intel HD 4200 Graphics podpira brezhibno večopravilnost in nemoteno zabavno izkušnjo. Tako je optimiziran za vse vrste vsakodnevnih opravil – od delovnega zajtrka do večerne zabave. Te zmogljive komponente prav tako omogočajo tiho zasnovo brez ventilatorja in nižjo porabo energije z baterijo, ki lahko traja do osem ur[1] tako v načinu prenosnika kot v načinu tablice.

Poleg zmogljivosti, ki se skriva v ohišju, Satellite Click 2 L30W prinaša tudi široko paleto možnosti za povezovanje, ki povečujejo prilagodljivost naprave, tudi če jih uporabniki uporabljajo v načinu tablice. S priključkom USB 2.0 polne velikosti, režo za pomnilniške kartice SD in izhodom HDMI lahko uporabniki tablico priklopijo na tiskalnik ali pa nanjo z digitalnega fotoaparata prenesejo fotografije, ne da bi morali priklopiti tipkovnico. Poleg tega priključek USB 3.0 polne velikosti na tipkovnici podpira možnost napajanja drugih naprav, če je prenosnik izklopljen ali v stanju pripravljenosti, ter omogoča hitrejši prenos velikih datotek. Podpora za standarda Wi-Fi 802.11ac in Bluetooth4.0, možnost Intel WiDi in tehnologija brezžičnih zaslonov pomenijo, da lahko uporabniki vsebine brezžično predvajajo na združljivih televizijskih sprejemnikih za zabavo na velikem zaslonu ali skupno rabo predstavitev. Integrirana kamera visoke ločljivosti s stereo mikrofonom z odpravljanjem šumov je popolna izbira za konferenčne klice s sodelavci ali prijatelji.

Hibridni prenosnik Satellite Click 2 L30W bo v Evropi na voljo v tretjem četrtletju leta 2014.

[1] Podatek temelji na preizkusu Mobile Mark 2012.

Vas zanima več iz te teme?
Toshiba prenosni računalniki

Prijavi napako v članku