Računalništvo, telefonija
18.12.2020 09:00
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ne zamudite prve digitalne komedije v Sloveniji

Prva digitalna komedija v Sloveniji! Optimisti.
Prva digitalna komedija v Sloveniji! Optimisti.

Svet se je v zadnjem letu nepričakovano in bliskovito digitaliziral in zdaj lahko pozdravimo tudi prvo in edino digitalno komedijo v Sloveniji. 17. januarja si rezervirajte večer zase. Ob 20. uri vas namreč na www.optimisti.si čaka zabava z vašega kavča.

Leto 2020 je bilo takšno, kot ga nihče ni pričakoval, zato pa začnite novo leto v optimističnem vzdušju. Predstavljamo vam Optimiste – prvo digitalno komedijo v živo z Ladom Bizovičarjem, Janezom Hočevarjem – Rifletom in Goranom Hrvaćaninom – Gojkom Ajkulo.


Gojko, Rifle in Lado bodo potrebovali vašo pomoč

Popularni komedijant, legendarni igralec in Lado se srečajo na spletu. Na srečo niso sami, ampak v družbi čudovitega občinstva, ki jih s pomočjo čudes moderne tehnologije lahko spremlja v varnem zavetju domače televizije ali službenega računalnika.

Gojko, Rifle in Lado si zadajo lahko nalogo: rešiti vse svoje in svetovne probleme – če se da, kar po spletu. Težava je seveda v tem, da imajo preveč dobrih idej in premalo samokritike – zato bodo potrebovali tudi vašo pomoč.

NOVA IZKUŠNJA ZABAVE Z VAŠEGA KAVČA! Premiera: 17. januar ob 20. uri


To ni videokonferenca. To ni Skype klic. To ni normalno. To je prva digitalna komedija pri nas, v kateri je prav vse mogoče in pri kateri je vsak sedež v prvi vrsti!

Podarite ogled predstave v živo tudi svojim najbližjim in jih okužite z optimizmom!


VSTOPNICE LAHKO KUPITE NA POVEZAVI. Do 24. 12. pa na naši FB strani poteka tudi nagradna igra, kjer lahko z malo sreče vstopnico za ogled premiere prejmete brezplačno.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več