Računalništvo, telefonija
16.09.2011 13:38

Deli z drugimi:

Share

Ne zamudite konference Bleeding Edge

Bleeding Edge
Bleeding Edge

Letošnja konferenca Bleeding Edge, na kateri se bo predstavilo 12 vrhunskih mednarodnih in domačih strokovnjakov s področja razvoja aplikacij in administracije, bo v štirih letih prvič dvodnevna, in sicer 29. in 30. septembra v Kongresnem centru Špik, v Gozdu – Martuljku.

Dušan Zupančič in Matevž Gačnik, dva od organizatorjev in predavatelja na konferenci Bleeding Edge, sta nam neposredno z Microsoftove konference Build v Kaliforniji sporočila, da je »Microsoft predstavil novosti naslednje različice operacijskega sistema Windows ter razvojna orodja in tehnologije za razvoj aplikacij za Windows 8. Bleeding Edge bo prvi dogodek po konferenci Build, ki bo slovenskim razvijalcem ponudil vpogled v najzanimivejša predavanja in teme s konference v Kaliforniji.«

Boštjan Stražar, vodja poslovanja za področje razvoja aplikativnih rešitev pri Microsoftu Slovenija, ki je prav tako v Kaliforniji, obiskovalcem letošnje konference Bleeding Edge sporoča, da pripravljajo za drugi dan naslednja predavanja:

– Razvoj aplikacij Windows 8 Metro, optimiziranih za upravljanje z dotikom

– Prihodnost razvoja aplikacij z Visual Studiom 2011

– Podatki od kjerkoli in za kogarkoli v vaših aplikacijah Windows 8

– Mission possible: uporaba sedanje kode pri razvoju aplikacij Metro

Prvi dan konference bodo slušateljem predstavili napredno uporabo podatkovnih baz in visokoperformančne rešitve na ravni poslovne logike, se dotaknili uporabniških izkušenj in izvedb na spletnih in mobilnih programskih rešitvah, dan pa sklenili z izobraževanjem za IT-profesionalce o tem, kako se v informacijski tehnologiji ubraniti nevarnosti okužbe z virusi.


Prijavi napako v članku