Računalništvo, telefonija
12.12.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Ne samo popoln zvok, tudi popolna izkušnja

.. Zvočniki in slušalke so tako kot glasba, pomemben del našega vsakdana. Zato ni vseeno, kakšne si privoščimo. Če nudijo kaj več od običajnih naprav, toliko bolje ..
Ne samo popoln zvok, tudi popolna izkušnja
Ne samo popoln zvok, tudi popolna izkušnja

Izkušnja poslušanja najljubše glasbe je lahko zelo različna, k temu pa največ pripomore naprava, na kateri glasbo poslušamo. Kakovostni zvočniki ali slušalke so osnova uživanja v avdio vsebinah, ki so nam pri srcu. In ko že govorimo o kakovostnih napravah, ki nudijo, kot radi rečemo, »tisto nekaj več«, se moramo ustaviti pri Belkinu, ki nudi vrhunsko kakovost zvoka, poleg pa vedno doda še kakšno češnjo na vrhu torte.

Pametni zvočnik SoundForm Elite

Pametni zvočnik SoundForm Elite je pravi posebnež. Podjetje Belkin ga je ustvarilo v sodelovanju s pionirji zvoka Devialet – tako so skupaj zagotovili impresivno zvočno izkušnjo. Izjemno zvočno arhitekturo so združili s hitrim brezžičnim polnjenjem pametnih telefonov in nagrajenim dizajnom ter tako ustvarili visoko zmogljiv pametni zvočnik, ki bo obenem krasil vaš dom in z izbrano glasbo ter pametnimi funkcijami pričaral vzdušje, kakršnega si boste zamislili.

Konfiguracija dvojnega nizkotonca Devialet z oznako »Push-Push« odpravlja tresljaje, hkrati pa zagotavlja globoko zvočno izkušnjo z zares močnimi in izrazitimi nizkimi toni. Zvok, v katerem boste lahko uživali je skupek tehnologij, s katerimi boste zagotovo slišali prav vsak ton vsake skladbe. Rezultat ravno prave mešanice nizkih in visokih tonov proizvede visokokakovosten zvok, ki bo uporabniško izkušnjo popeljal še stopničko višje. Kristalno jasne podrobnosti pri kateri koli glasnosti so le še ena odlika zvočnika SoundForm Elite.

Zdaj pa ena zares super lastnost, ki jo premore redkokateri zvočnik in smo se je že dotaknili. SoundForm Elite je poleg tega, da je vrhunski zvočnik, tudi brezžični polnilec vaše najljubše naprave – pametnega telefona. Naprave, pri kateri odstotek baterije vedno kaže kakšno »črtico« premalo. Z zvočnikom SoundForm Elite bo to preteklost.

SoundForm Elite lahko uporabljate z Googlovim asistentom, ki omogoča glasovne ukaze za predvajanje in upravljanje glasbe, poleg tega pa lahko uživate v prostoročni komunikaciji. Ko smo že pri Googlovem asistentu – izkoristite vse njegove možnosti. Uporabite ga tako za omenjeno predvajanje glasbe kot za iskanje odgovorov v spletu, upravljanje vsakodnevnih opravil in enostavno upravljanje pametnih naprav svojega doma.

Poleg tega lahko več zvočnikov razporedite v več sob, vse povežete in še nadgradite avdio izkušnjo. Zvočnik je namreč zasnovan tako, da se seznani z drugo napravo SoundForm Elite ali z drugim pametnim zvočnikom, ki podpira Googlovega asistenta. Tako lahko poslušate glasbo, podkaste ali katero koli drugo vsebino, ne glede na to, kje se nahajate.

Kogar zanima velikost naprave – obseg zvočnika je 16,2 centimetra, visok je 16,85 centimetra in težak 1,25 kilograma.

SoundForm “True Wireless” slušalke

SoundForm “True Wireless” slušalke so še en izdelek, ki ga boste preprosto vzljubili. Brezžično udobje in izjemen zvok vas bosta zadela. Ustvarjene so bile z mislijo na aktivno življenje, kompaktna torbica za polnjenje pa omogoča celodnevno 24-urno poslušanje. Sicer pa boste lahko brez prekinitve v glasbi uživali približno 5 ur, kolikor znaša avtonomija samih slušalk. Upravljate jih lahko na dotik, vse kar vam preostane pa je, da se prepustite globokim nizkim tonom in kristalno čisti akustiki srednjih in visokih tonov Belkinovega zvoka.

Poleg tega, da se z brezžičnimi slušalkami otresete kablov, boste za večje udobje prejeli tudi tri velikosti ušesnih nastavkov, ki poleg udobja zagotavljajo kakovostno izolacijo okoliškega hrupa. Z vašim predvajalnikom glasbe, ki bo v večini primerov pametni telefon, jih boste seznanili preko Bluetooth povezave, ki zagotavlja odlično povezljivost.

Ne dovolite, da bi vas zmotil rahel dež ali da bi slušalkam škodil znoj, saj so vodoodporne po standardu IPX5, kar v praksi zagotavlja, da bodo slušalke ob pršenju ali znojenju ostale nedotaknjene.

Več o izdelkih najdete na www.avtera.si. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku