Avtomoto
05.09.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

Navee S65 – dober električni skiro za 659 €

E-skiroji so postali nepogrešljiv del mestnega življenja, saj ponujajo rešitev za številne izzive sodobne mobilnosti.

E-skiro Navee S65 je odličen primer tehnološko napredne, a obenem enostavne rešitve za mestno mobilnost. Na TEJ POVEZAVI je lahko vaš za 659 €. Uporabiti morate promocijsko kodo PFCK3. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.

Navee S65 je opremljen s 500W usmerjenim motorjem, ki zagotavlja hitro pospeševanje do maksimalne hitrosti 25 km/h in vzpenjanje do 25%. Velika litij-ionska baterija omogoča izjemno doseg do 65 km po enem polnjenju, BMS čip pa skrbi za varnost baterije. Dvojni vzmetni sistem na sprednjem in zadnjem delu zagotavlja odlično blaženje, prilagojeno različnim cestnim razmeram.

S 10-palčnimi samo-zatesnjujočimi brezzračnimi pnevmatikami skiro zagotavlja odlično vožnjo na različnih podlagah. Ponuja tri načine vožnje: sprehod, standardni način in športni način, ki ustrezajo različnim stilom vožnje. Izdelan iz kakovostnega letalskega aluminija, skiro prenese maksimalno obremenitev do 120 kg.

LED-prikazovalnik na armaturi prikazuje vse pomembne informacije v realnem času, vključno s hitrostjo, načinom vožnje in stanjem baterije. Skiro se lahko poveže z pametno aplikacijo Go Navee prek Bluetootha, ki omogoča nastavitve, kot so tempomat in samopreizkus vozila. Z vodoodporno oceno IPX5 je skiro pripravljen na večino vremenskih razmer. Dodatne uporabniške prijazne značilnosti vključujejo ergonomsko zložljivo obliko in 2,5W sprednjo luč za vožnjo v temi.

Več TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35