Računalništvo, telefonija
06.06.2013 18:14

Deli z drugimi:

Share

Največji piknik na slepo v Sloveniji

Se vidimo to nedeljo?
Se vidimo to nedeljo?

Največji spletni portal za zasebne stike v Sloveniji, Ona-On.com pripravlja svojo »pomladno različico« Največjega zmenka na slepo v Sloveniji. Dobili se bomo na pikniku, v nedeljo, 9. Junija ob 12h v Harmoniji Mengeš. Dogodek, za katerega lahko rečemo, da je novost med že obstoječimi Ona-On.com spoznavnimi dogodki, bo potekal v obliki piknika in športnih iger ter mnogih dodatnih aktivnostih. Novost pa bodo brezplačne delavnice o medosebnih odnosih.

Ženske predstavnice bodo tako lahko prisluhnile delavnici z naslovom ‘Kako prepoznati pravega’, moški pa se bodo lahko poučili o ‘Tehnikah zapeljevanja’, o tem, kako pustiti dober prvi vtis, …

Obe delavnici sta brezplačni in bosta potekali pod vodstvom ljudi z veliko življenjskimi izkušnjami. Vsekakor jim bo vredno prisluhniti.

Vsi prijavljeni se lahko udeležijo tudi športnih iger (izbirali boste lahko med nogometom, odbojko, badmintonom), plesnih aktivnosti in kar je najpomembnejše, na enem mestu bodo zbrani samski iz vse Slovenije, s katerimi boste lahko preživeli zanimiv dan in večer. Vse to ob dobri hrani in pijači, pripravljeni posebej za to priložnost. Za glasbo bodo skrbeli DJ in nastopajoči v živo.

O tem, da spoznavanje preko Ona-On.com res deluje, se bodo udeleženci lahko prepričali iz prve roke. Piknika se bodo namreč udeležili tudi pari, ki so se spoznali na Ona-On.com, so skupaj že precej časa, nekateri že poročeni, nekateri že z otroki. Ti pari bodo postali tudi ambasadorji Ona-On.


Prijavi napako v članku