Tiskalniki in skenerji
23.11.2009 11:24

Deli z drugimi:

Share

Najhitrejši prenosni dvostranski bralnik Canon imageFORMULA

Canonov imageFORMULA P-150 je najhitrejši dvostranski optični bralnik z vmesnikom USB na trgu in je dobra prenosna rešitev za skeniranje kjerkoli.
Canonov imageFORMULA P-150 je najhitrejši dvostranski optični bralnik z vmesnikom USB na trgu in je dobra prenosna rešitev za skeniranje kjerkoli.

Canon Europe

je svoj nabor optičnih bralnikov obogatil z modelom imageFORMULA P-150, ki predstavlja najhitrejši dvostranski prenosni bralnik A4 na trgu, zasnovan za uporabnike v hitrorastočem segmentu osebnih bralnikov.

Vgrajeno ima vso potrebno programsko opremo za takojšen priklop in delo na kateremkoli računalniku prek priključka USB, prek katerega se tudi napaja. Pri tem ponuja visoke hitrosti branja in samodejni podajalnik papirja, ki sprejme do 20 listov hkrati. Kompaktni bralnik skenira do 15 strani na minuto in dela skoraj dvakrat hitreje kot njegov najbližji tekmec. Ker je najmanjši dvostranski bralnik A4 na trgu, je primeren za uporabnike na terenu, v pisarni ali doma.

Vgrajena programska oprema CaptureOnTouch Lite omogoča priključitev na katerikoli namizni ali prenosni računalnik, brez potrebe po nameščanju gonilnikov ali aplikacij. Zaradi enostavnejše uporabe je priložena tudi standardna različica Canonove programske opreme CaptureOnTouch, ki omogoča enostavno in hitro obdelavo tipičnih opravil skeniranja dokumentov. Skeniranje z visoko kakovostjo je obogateno z vgrajenimi funkcionalnostmi, kot je samodejno zaznavanje velikosti dokumenta, poravnavanje, samodejno poravnavanje besedila in zaznavanje barv.

Bralnik ima gonilnike ISIS in TWAIN za enostavnejšo integracijo z večino namiznih aplikacij. Poleg tega priložena programska oprema vsebuje BizCard Reader za skeniranje in uvažanje posetnic ter Paperport za enostavno izpolnjevanje, upravljanje in pregledovanje dokumentov. Canon imageFORMULA P-150 je v Evropi že na voljo.

Vas zanima več iz te teme?
optični bralniki

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

Tajin utrinek Infinity Energy, Špela Rihtaršič s.p.

Dvorjanska ulica 17a, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Tel: 040 755 027
Koliko ur preživite v sedečem položaju? Koliko ur prebedite za računalnikom? Odgovor je vse več. Sodoben način življenja naj bi bil dinamičen in razgiban, vendar je velik del ... Več