Tiskalniki in skenerji
23.11.2009 11:24

Deli z drugimi:

Share

Najhitrejši prenosni dvostranski bralnik Canon imageFORMULA

Canonov imageFORMULA P-150 je najhitrejši dvostranski optični bralnik z vmesnikom USB na trgu in je dobra prenosna rešitev za skeniranje kjerkoli.
Canonov imageFORMULA P-150 je najhitrejši dvostranski optični bralnik z vmesnikom USB na trgu in je dobra prenosna rešitev za skeniranje kjerkoli.

Canon Europe

je svoj nabor optičnih bralnikov obogatil z modelom imageFORMULA P-150, ki predstavlja najhitrejši dvostranski prenosni bralnik A4 na trgu, zasnovan za uporabnike v hitrorastočem segmentu osebnih bralnikov.

Vgrajeno ima vso potrebno programsko opremo za takojšen priklop in delo na kateremkoli računalniku prek priključka USB, prek katerega se tudi napaja. Pri tem ponuja visoke hitrosti branja in samodejni podajalnik papirja, ki sprejme do 20 listov hkrati. Kompaktni bralnik skenira do 15 strani na minuto in dela skoraj dvakrat hitreje kot njegov najbližji tekmec. Ker je najmanjši dvostranski bralnik A4 na trgu, je primeren za uporabnike na terenu, v pisarni ali doma.

Vgrajena programska oprema CaptureOnTouch Lite omogoča priključitev na katerikoli namizni ali prenosni računalnik, brez potrebe po nameščanju gonilnikov ali aplikacij. Zaradi enostavnejše uporabe je priložena tudi standardna različica Canonove programske opreme CaptureOnTouch, ki omogoča enostavno in hitro obdelavo tipičnih opravil skeniranja dokumentov. Skeniranje z visoko kakovostjo je obogateno z vgrajenimi funkcionalnostmi, kot je samodejno zaznavanje velikosti dokumenta, poravnavanje, samodejno poravnavanje besedila in zaznavanje barv.

Bralnik ima gonilnike ISIS in TWAIN za enostavnejšo integracijo z večino namiznih aplikacij. Poleg tega priložena programska oprema vsebuje BizCard Reader za skeniranje in uvažanje posetnic ter Paperport za enostavno izpolnjevanje, upravljanje in pregledovanje dokumentov. Canon imageFORMULA P-150 je v Evropi že na voljo.

Vas zanima več iz te teme?
optični bralniki

Prijavi napako v članku