Telefoni
09.04.2021 12:57
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najcenejši telefon Samsung s podporo za 5G

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy A32 5G za malo denarja ponuja veliko!
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy A32 5G za malo denarja ponuja veliko!

Kljub temu da se je prvo 5G omrežje v praksi pojavilo že leta 2019, so se šele lani pričeli pojavljati prvi telefoni, združljivi z novo tehnologijo. Še več lahko pričakujemo tekom letošnjega leta. Čeprav med proizvajalci poceni pametnih mobilnih telefonov še vedno prednjačijo kitajska podjetja, vse bolj v ospredje prihaja podjetje Samsung. Ta ima namreč v svoji ponudbi cenovno dostopen pametni mobilni telefon s podporo 5G: model A32.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy A32 5G temelji na osnovi mobilnega procesorja Mediatek MT6853V (bolj znan kot Dimensity 720), ki ga najdemo že v številnih izdelkih znanih kitajskih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov. Na voljo so štirje gigabajti sistemskega pomnilnika, za shranjevanje podatkov in večpredstavnostnih vsebin pa je na voljo 64 gigabajtov pomnilnika.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy A32 5G razpolaga še s 16,5-centimetrskim oziroma 6,5-palčnim zaslonom ločljivosti HD+, ki lahko doseže frekvenco osveževanja 90 hercev. Opremljen je z zmogljivo baterijo kapacitete 5.000 miliamper ur in glavno kamero ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk. Na voljo je tudi spletna kamera ločljivosti 5 milijonov slikovnih točk. Maloprodajna cena pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy A32 5G je v Združenih državah Amerike postavljena na preračunanih 235 evrov, kar je za tovrstni pametni telefon resnično poceni.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Prijavi napako v članku