Namizni računalniki
13.05.2021 08:12
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odličen večnamenski računalnik za delo od doma

Večnamenski računalnik za delo od doma HP EliteOne G8 vas bo zagotovo navdušil.
Večnamenski računalnik za delo od doma HP EliteOne G8 vas bo zagotovo navdušil.

Delo na daljavo je v mnogih podjetjih postalo nova realnost, vključno z rešitvami za “domače pisarne”. Nenadna pandemija koronavirusa v lanskem letu je organizacije in podjetja prisilila, da so se hitro odzvala, proizvajalce osebnih računalnikov pa spodbudila k pripravi nadvse zanimivih računalniških sistemov.

Med vsem rešitvami gre izpostaviti večnamenski računalnik za delo od doma, HP EliteOne G8. Novost je na voljo z dvema zaslonoma, in sicer s 23,8-palčno (60,5-centimetrsko) in 27-palčno (68,6-centimetrsko) diagonalo. Zaslona sta opremljena s filtrom za odstranjevanje modre svetlobe, ki za oči ni priporočljiva. Na voljo je tudi tehnologija, ki preprečuje bleščanje, dražji modeli pa imajo tudi izvlečno spletno kamero s tipalom ločljivosti 5 milijonov slikovnih točk.

Večnamenski računalnik za delo od doma, HP EliteOne G8 je opremljen tudi z umetno inteligenco. Ta samodejno prilagaja tako zvok iz zvočnikov kot tudi mikrofon našemu načinu govora. Od strojne opreme najdemo procesorje Intel 11. generacije, sistemski pomnilnik DDR4 3200 SDRAM do kapacitete 64 gigabajtov in pogon Solid State do kapacitete dveh terabajtov. Večnamenski računalnik za delo od doma HP EliteOne G8 bo naprodaj kmalu, maloprodajna cena in dobavljivost novosti pa zaenkrat še nista bili razkriti.


Prijavi napako v članku