Telefoni
17.01.2012 08:23

Deli z drugimi:

Share

Najboljši mobilnik Android v magično črno-beli kombinaciji

Vam je všeč barvna prenova pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy Nexus?
Vam je všeč barvna prenova pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy Nexus?

Na začetku leta so se v javnost pojavile prve informacije, da naj bi Samsung v februarju ponudil v prodajo še belo različico trenutno najboljšega pametnega mobilnega telefona Android na modrem planetu. Špekulacije so se tokrat izkazale za zanesljive. Računalniški zanesenjaki so namreč na spletnem portalu HDBlog objavili prve fotografije prenovljenega mobilnika Samsung Galaxy Nexus, ki naj bi bil na Otoku naprodaj že v prvi polovici februarja.

Samsung se je pri barvni prenovi pametnega mobilnega telefona Galaxy Nexus odločil za nekoliko drugačen pristop od njegovega največjega tekmeca. Medtem ko je podjetje Apple mobilnik iPhone 4S v celoti odelo v belo barvo, se je računalniški gigant odločil za magično črno-belo kombinacijo. Vrhnji del mobilnika Galaxy Nexus je namreč obarvan v črno, medtem ko so stranice in hrbtni del odete v snežno belo preobleko. Mnogi so potezo podjetja Samsung dobro sprejeli. Povsem beli mobilniki namreč med kupci niso priljubljeni.

Pametni mobilni telefon Galaxy Nexus v magično črno-beli barvni kombinaciji bo po strojni plati povsem enak njegovemu starejšemu bratu. Edina razlika naj bi bila tu količina vgrajenega pomnilnika. Nekoliko kasneje naj bi bila namreč na voljo tudi zmogljivejša različica, opremljena z 32-gigabajti prostora. Novinec žal ne bo opremljen z režo microSD za pomnilniške kartice. Za prenovljeni mobilnik Galaxy Nexus z 32-gigabajti pomnilnika naj bi bilo potrebno na Otoku odšteti okoli preračunanih 720 evrov (brez vezave).

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku