Igre
24.06.2012 21:10
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljši igralni pripomoček za mobilne naprave

Igričarski prstan Ringbow podjetja Kickstarter močno poenostavlja igranje iger na dotik občutljivih zaslonih!
Igričarski prstan Ringbow podjetja Kickstarter močno poenostavlja igranje iger na dotik občutljivih zaslonih!

Pametni mobilni telefoni in tablični računalniki so že dovolj zmogljivi, da lahko z njimi igramo grafično zelo bogate računalniške igre. Igričarji pa se nekako ne moremo navaditi na dotik občutljive zaslone. Ti namreč ne nudijo enakega »občutka« kot uporaba klasičnih igričarskih pripomočkov. Da bi lahko bilo igranje iger na mobilnih napravah prijetnejše, so pri podjetju Kickstarter pripravili nadvse zanimiv in vsestransko uporaben igričarski pripomoček.

Ringbow je dejansko prvi igričarski pripomoček, ki je bil pripravljen z namenom izboljšanja igričarskih izkušenj na dotik občutljivih zaslonih. Ker te zaslone upravljamo s prsti, je naprava v obliki prstana dejansko naravna izbira za njihovo »dopolnjevanje«. Sočasna uporaba igričarskega prstana Ringbow in na dotik občutljivega zaslona mobilnih telefonov in tablic prinaša nešteto novih funkcij in veliko učinkovitejšo uporabniško izkušnjo.

Uporaba igričarskega prstana Ringbow podjetja Kickstarter je nadvse enostavna. Z mobilno napravo ga povežemo preko modrozobe povezave. Za premikanje elementov na zaslonu in izbiro želenih funkcij je na voljo 9-smerna krmilna palica »D-pad«. To pomeni, da z napravo lahko uporabljamo tudi brez fizičnega dotika s prstom. Vgrajena baterija zadošča za vsaj 5 ur igričarskih izkušenj. Polnimo jo preko kabla Micro-USB. Ringbow je združljiv z vsemi mobilnimi napravami, ki poganjajo mobilni operacijski sistem Android ali iOS.

Da bo prototip igričarskega prstana Ringbow na voljo v prosti prodaji, mora podjetje Kickstarter prej zbrati vsaj preračunanih 80 tisoč evrov. S plačilom vsaj preračunanih 36 evrov bomo v primeru pričetka proizvodnje prejeli prstan Ringbow v črni barvi in Ringbow igričarski paket. Če bomo želeli, da nam novost dostavijo v Slovenijo, bomo morali primakniti še preračunanih 8 evrov. Več informacij o igričarskem prstanu Ringbow najdete na naslovu http://goo.gl/7r2xL.


Prijavi napako v članku