Računalništvo, telefonija
18.04.2014 20:47

Deli z drugimi:

Share

Najboljši foto tiskalnik in najboljši projektor

Najboljši foto tiskalnik in najboljši projektor
Najboljši foto tiskalnik in najboljši projektor

Uredniki in novinarji fotografskih revij s celega sveta so 23. aprila v Tokiu sprejeli dva Epsonova izdelka za prestižne nagrade TIPA Awards 2014. Zmagovalna izdelka sta bila Epson Expression Photo XP-950, ki je prejel naziv »najboljši foto tiskalnik«, in Epson EH-TW7200, ki je prejel naziv »najboljši foto projektor«.

Technical Image Press Association (TIPA) ocenjuje izdelke po inovativnosti, tehnologijah, dizajnu, enostavnosti uporabe in razmerju med kvaliteto in ceno. Iz izdelkov, izdanih v zadnjih 12 mesecih, pripravijo kratek seznam zmagovalcev v vsaki kategoriji.

Ian Cameron, generalni menedžer globalne prodaje in trženja pri Epsonu, je zmago komentiral tako: »Vsi člani skupine TIPA so strokovnjaki na svojih področjih, kar pomeni, da izbirajo zmagovalne izdelke po najstrožjih standardih. Na izbiro so imeli široko ponudbo izdelkov, zato smo zelo ponosni, da so bili Epsonovi izdelki ponovno izbrani na teh priznanih nagradah.«

TIPA, ki ima člane v devetih evropskih državah (Avstraliji, Kanadi, Kitajski, Indiji, Južni Afriki in ZDA), je eno izmed najbolj vplivnih fotografskih združenj na svetu. Z dvema novima nagradama v letošnjem letu je Epson od leta 1997 prejel že kar 34 nagrad TIPA za tehnološke in slikovne izdelke, kar vključuje tiskalnike inkjet, črnila, skenerje in projektorje.

Epson EH-TW7200

Projektor Epson EH-TW7200 je namenjen domači video uporabi. Prinaša odlično kvaliteto slike v domove, fotografske klube in izobraževalne ustanove. Projektor ponuja možnosti široke in tele leče, kar omogoča vsestranske namestitve in široke možnosti razdalj projiciranja. Svetilnost 2.000 lumnov bele in barvne svetlobe bo poskrbelo za močno in živahno sliko. Izvrstno kontrastno razmerje 120.000 : 1 in resolucija full HD (1080p) bosta poskrbela za najboljšo video izkušnjo. Omogočen je priklop na veliko število naprav, saj so na voljo USB 2.0, HDMI 1.4, kompoziten, komponenten in S-Video vhod. S pomočjo očal RF 3D, ki so dodana že osnovnemu projektorju, je omogočeno tudi gledanje tridimenzionalnih filmov.

Epson EH-TW7200 je že na voljo pri slovenskem uvozniku in distributerju Avtera.


Prijavi napako v članku