Telefoni
01.05.2014 00:45
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljši androidni mobilnik vseh časov LG G3 prihaja konec maja!

Podjetje LG Electronics bo supermobilnik predstavilo 27. maja!
Podjetje LG Electronics bo supermobilnik predstavilo 27. maja!

Podjetje LG Electronics je pripravljeno na spopad z vrhunskimi mobilniki vodilnih proizvajalcev, kot so Samsung, HTC in Sony. To bo namreč vrhunski pametni mobilni telefon, po vsej verjetnosti bo šlo tu za G3, javnosti razkrilo v okviru namenske konference 27. maja. Novost bo sočasno predstavljena v kar petih svetovnih velemestih, in sicer London, New York, San Francisco, Singapur, Istanbul in Seulu.

Pametni mobilni telefon LG G3 naj bi bil opremljen s 4-jedrnim procesorjem Snapdragon 800, ki v primerjavi z novejšim Snapdragonom 801 ne zaostaja veliko, in sistemskim pomnilnikom kapacitete kar treh gigabajtov. Glavni adut novinca bo vsekakor kakovostni 5,5-palčni (14-centimetrski) zaslon ločljivosti 2.560 x 1.440 slikovnih točk (Quad HD) in gostote 538 točk na palec. Iz doslej razkritih podatkov o pametnem mobilnem telefonu LG G3 je še razvidno, da bo po vsej verjetnosti opremljen še z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov točk, na vgrajenem pomnilniku kapacitete 64 gigabajtov z močnostjo razširitve preko pomnilniške kartice microSD pa bo prednameščen mobilni operacijski sistem Android 4.4.2 KitKat ali celo novejši.

Novost naj bi navduševala še z ohišjem z odpornostjo tako na prah kot na vodo. Mnogi poznavalci so celo prepričani, da bi mobilnik LG G3 dejansko predstavljal osnovo za izdelavo težko pričakovanega Googlovega mobilnika Nexus 6, ki naj bi ga prav tako ugledali že konec letošnjega poletja oziroma v prvi polovici septembra.


Prijavi napako v članku