Računalništvo, telefonija
18.06.2012 09:59
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljše za vaše fotografije

Originalne kartuše so zasnovane in razvite tako, da sledijo razvoju tiskalnikov in zagotavljajo kakovost, ki jo je predvidel proizvajalec ter jo sme od kupljene naprave pričakovati uporabnik.
Najboljše za vaše fotografije
Najboljše za vaše fotografije

Original za izvrstne rezultate

Pri tiskalnikih Canon PIXMA je črnilo življenjska sila vsega, kar ustvarite. Od črnila so lahko odvisne barve, ostrina fotografij in obstojnost izpisov v času. Canon je edini, ki lahko pri vseh svojih izdelkih zagotovi optimalno ravnovesje med obstojnostjo, zmogljivostjo in preprostim vzdrževanjem. To je mogoče, ker so kartuše zasnovane za popolno združljivost in izdelane v skladu z najstrožjimi standardi kakovosti. Končni rezultat so popolni natisi, ne glede na to v kakšnih okoliščinah je naprava uporabljena. Za pogoste uporabnike tiskalnikov je Canon razvil nove kartuše Canon FINE XL, ki omogočajo do 50-odstotni prihranek stroškov v primerjavi s standardnimi kartušami.*

Z neoriginalnimi kartušami tvegate predvsem slabšo kakovost izpisov, saj črnila, ki jih vsebujejo, ne ustrezajo tehničnim zahtevam Canonovih tiskalnikov. Tiskalne glave FINE proizvajajo mikroskopske kapljice velikosti enega pikolitra, ta natančna tehnologija pa zahteva uporabo prilagojenih črnil. Z neustreznimi črnili tvegate nepopravljive poškodbe glav.

Originalne kartuše vsebujejo pigmentno črnilo najvišje kakovosti, ki ob uporabi ustreznega papirja zagotavlja tudi izredno dolgo obstojnost do 300 let. Z neoriginalnimi črnili fotografije začnejo bledeti že kmalu potem, ko so natisnjene. Canonova originalna črnila so poleg tega razvita za natančno reprodukcijo barv izvirnika in ohranjanje čim bolj živih barv.

Če ne želite težav, se izogibajte kopijam

Canon se zavzema za zaščito pravic kupcev, ki so najpogostejše žrtve uporabe neoriginalnih kartuš, še posebej kopij. Čeprav je njihova cena pogosto nižja, ponavadi prinašajo skrite nevarnosti. Zanje ne obstaja nobena tehnična podpora, v primeru ko gre nekaj narobe, prav tako lahko zaradi uporabe neoriginalnih kartuš ogrozite veljavnost garancije naprave.

Canon zato kupcem svetuje, da se prepričajo, da so kupljene kartuše zares originalne in ne ponaredki. Na embalaži originalne kartuše je vedno hologramska nalepka z napisom Canon Genuine, ki spreminja barvo pod kotom, ima valovit vzorec in črto na sredini. Brez tega lahko upravičeno podvomite v izvor ponujenih kartuš.

Le Canonovi originalni izdelki istočasno zagotavljajo optimalne rezultate in veljavnost vaše garancije, hkrati pa so izdelani z odgovornostjo do okolja. – oglasno sporočilo

* Meritev temelji na Canonovi maloprodajni ceni, v primerjavi z ustreznimi ne-XL Canonovimi kartušami z uporabo testnega papirja ISO/IEC 24712.


Prijavi napako v članku