Triki in nasveti
03.12.2017 06:50
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljše aplikacije leta 2017

..Iščete nove aplikacije za vaš novi pametni mobilni telefon ali tablični računalnik z Androidom?..
Najboljše aplikacije leta 2017
Najboljše aplikacije leta 2017

Za Android imate na voljo bogato paleto aplikacij, ki so tako brezplačne kot plačljive, najdete pa jih seveda na portalu Google Play. Ker se v tej poplavi aplikacij lahko tudi hitro izgubite, smo za vas izbrali tiste, ki so jih uporabniki označili za najboljše.

Ustvarjalnost in fotografija

Sprayscape: ta aplikacija je namenjena ustvarjanju panoramskih površin in drugih slik za navidezno resničnost. Za ta namen aplikacija uporablja v mobilno napravo vgrajen žiroskop.

SketchAR: Umetnost narejena enostavno. Aplikacija Sketchar vam pomaga pri risanju in izdelavi umetnin,¸1 in sicer z uporabo navidezne slike v navezi z realnim svetom. Nato vaši umetnini lahko preprosto sledite.

Perch: Ste se kdaj spraševali, kaj gre v vaše stanovanje, ko vas ni doma? Perch ponuja odgovor na to. Vaš pametni telefon povežite s prenosnim računalnikom, tabličnim računalnikom ali drugim telefonov za spremljanje dogajanja v realnem času.

Gifrecipes: Poiščite nekaj za večerjo in se naučite kuhati z uporabo gibljivih slik GIF. Ta aplikacija združi recepte z videoposnetki, ki prikažejo vse sestavine in čas kuhanja.

A walk through dementia: Mobilna aplikacija Alzheimer’s Research UK prikaže izkušnjo, ki jo imajo bolniki z Alzheimerjevo boleznijo. Pripravljena je bila za očala za navidezno resničnost Google Cardboard.

Produktivnost in orodja

SmartPhone Lock: Ta aplikacija vam bo zamenjala PIN kodo vsako minuto. Na ta način vam nepridipravi ne bodo uspeli vdreti v telefon.

Fluenty: Aplikacija temelji na osnovi umetne inteligence in kar 700 milijonov pogovorov na spletu ter vam posreduje pametne odgovore na vsa zastavljena vprašanja.

Pl@ntNet: To je ena izmed najboljših aplikacij za vrtnarstvo. Pokaže vam, s kakšno rastlino imate opravka, poleg tega pa postreže tudi s praktičnimi nasveti za vrtnarstvo.

Mimicker Alarm: Če se zjutraj težko zbudite, potem je aplikacija Mimicker Alarm prava za vas. Tej aplikaciji namreč dokažete, da ste zbujeni, tako, da odigrate mobilno igro. Koristno in zabavno torej.

ReplyASAP: Če ste zaskrbljeni za svoje najmlajše, jim lahko pošljete samodejno sporočilo z uporabo aplikacije ReplyASAP. Ta se seveda odlično obnese tudi pri parih.

Družbena omrežja in sporočanje

On Second Thought: Ste kdaj poslali sporočilo in vam je takoj zatem postalo žal? Aplikacija On Second Thought vam bo pomagala, da pošiljanje sporočila prekličete, preden je poslano.

Sarahah: Ta aplikacija vam bo v pomoč pri zbiranju povratnih informacij o vas s strani družinskih članov in prijateljev. Odlična je za bodisi osebno rast bodisi za dober jok.

Mobilne igre

Egg, Inc: Pridružite se kokošim in prodajajte jajca s klikanjem nanje. Gradite kokošnjake in prodajajte še več. Preprosta zasnova, ki pa je zelo nalezljiva.

SpaceHub: SpaceHub uporablja GPS navigacijo v realnem času za usmerjanje astronavtov po vesolju.

Hungeremoji: Hungermoji spremeni sporočilni sistem mobilnega operacijskega sistema Android v igro. Nahranite svoje sadje ali morske živali, medtem ko se izmikate bombam.

Gladiabots: Izdelajte umetno inteligenco za vašega robota. Gre za pametno igro, ki vas nauči osnov programiranja.

Večpredstavnost

Cardboard Camera: Cardboard Camera spremeni običajne fotografije v takšne, da si jih lahko ogledujemo z očali za navidezno resničnost Google Cardboard VR. Poleg tega lahko vsebine delimo s prijatelji in znanci.

Forest: Če potrebujete čas brez svojega pametnega mobilnega telefona, je aplikacija Forest prava za vas. Če se boste držali prepovedi uporabe telefona, ki si jo boste sami zastavili, bo virtualno drevo v aplikaciji raslo naprej, v nasprotnem primeru pa bo to umrlo.


Prijavi napako v članku