Prenosni računalniki
18.12.2015 13:44
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najbolj zmogljiva prenosna računalnika za igre od Acerja

Acer predstavlja nova modela Predator 15 in 17
Najbolj zmogljiva prenosna računalnika za igre od Acerja
Najbolj zmogljiva prenosna računalnika za igre od Acerja

Družba Acer je danes predstavila težko pričakovano linijo prenosnikov Predator, namenjenih igranju računalniških iger. Prenosniki Predator 15 in Predator 17 so namenjeni vsem, ki potrebujejo izjemno hitrost, saj združujejo zmogljivost procesorja Gen Intel® Core™ šeste generacije, vrhunske grafične kartice NVIDIA® GeForce®, hiter pomnilnik DDR4, polprevodniškega pogona PCIe z naprednim sistemom hlajenja ter izjemnim zvočnim sistemom. Črno ohišje z rdečimi poudarki in geometričnimi vzorci ima mehko površino za dodaten oprijem, zato so prenosniki Predator pripravljeni na vsak izziv.


Pospeški s polnim plinom

Za neprekosljivo zmogljivost vsi modeli vsebujejo procesor Intel® Core™ i7-6700HQ šeste generacije, nekateri modeli pa še grafično kartico NVIDIA® GeForce® GTX980, do 32 GB pomnilnika DDR4 in 512 GB polprevodniški pogon NVMe PCIe2, ki lahko film velikosti 10 GB prenese v 4 sekundah. Poleg tega polna podpora za USB 3.1 Type-C zagotavlja bliskovito hiter prenos datotek, filmov, pesmi in fotografij med zunanjimi napravami za shranjevanje.

»Acerjevi prenosniki Predator zagotavljajo vrhunsko izkušnjo pri igranju iger,« je povedal Kirk Skaugen, podpredsednik in direktor Client Computing Group družbe Intel. »Poganja jih naš najboljši procesor doslej – novi procesor Intel Core šeste generacije, zato prenosniki Predator zagotavljajo vrhunsko zmogljivost, ki jo potrebujete za zabavno in zmogljivo igranje iger.«

Prenosni računalniki Acer Predator imajo vgrajen omrežni adapter Killer DoubleShot™ Pro, ki povezavama Ethernet in Wi-Fi omogoča vrhunsko hitrost, ki je v napadu ključna. Killer Network Manager določa atribute vsake povezave ter tako določi, katero povezavo bodo uporabljale posamezne aplikacije.

»Za igričarje razliko med zmago in izgubo pogosto odloči delček sekunde,« pravi Michael Cubbage, direktor družbe Rivet Networks. »Z zagotavljanjem najhitrejše in najbolj zmogljive izkušnje igranja Killer in Acer igričarjem pomagata zmagovati. Popolnoma nova prenosna računalnika Acer Predator 15 in 17 sta zasnovana tako, da igričarjem zagotavljata dodatno prednost.«

Serija prenosnih računalnikov Predator 15 vključuje modele s 15,6-palčnim zaslonom Full HD ali 4K Ultra HD (z ločljivostjo 3840 x 2160). Serija prenosnih računalnikov Predator 17 vključuje modele s 17,3-palčnim zaslonom Full HD. Obe seriji podpirata do tri zaslone, pri čemer je en od njih lahko zaslon NVIDIA G-SYNC™, ki zagotavlja ultimativno vizualno izkušnjo igranja.


Trojni ventilator za hladen pristop

Prenosni računalniki zagrizenih igričarjev morajo delovati pri nižjih temperaturah, zato jim Predator FrostCore omogoča, da dodatno izboljšajo delovanje računalnika, ko je to potrebno. Ekskluzivni sistem Acer sestavljajo izmenljivi ventilatorji Cooler Master®, ki jih je mogoče vstaviti v optični pogon in med intenzivnim igranjem dodatno ohlajajo računalnik.

Acerjev sistem zaščite pred prahom, Predator DustDefender, uporablja dvojni ventilator visoke hitrosti z obratnim vrtenjem, ki odstrani prah, izboljša porazdelitev temperature in zmanjša hrup. Lopatice ventilatorja uporabljajo praktičen mehanizem za odstranjevanje prahu pri zelo visoki hitrosti, ki precej izboljša tok zraka okrog visokozmogljivih komponent. Predator DustDefender s tem, ko odstrani prah in vzdržuje nizko temperaturo, zagotavlja konsistentno izkušnjo, izboljša udobje uporabnika in podaljša življenjsko dobo prenosnega računalnika.

Aplikacija CoolBoost omogoča prilagajanje toka zraka po meri. Način Turbo zagotavlja največjo hitrost ventilatorja in moč hlajenja, kadar zaradi obremenitve potrebujete dodatno moč.


Nadzorna plošča za igre PredatorSense

Novi prenosni računalniki so opremljeni z nadzorno ploščo PredatorSense, ki omogoča prilagajanje po meri in nadzor igralnih funkcij, vključno s tipkami, ki jih je mogoče programirati za do 15 bližnjic v igrah, ter prilagodljiv nadzor osvetlitve. Tipkovnica Predator ProZone z osvetlitvijo od zadaj je razdeljena v štiri območja, ki jih je mogoče posamezno zatemniti, opremljena pa je tudi s tipkami, ki jih je mogoče programirati. Poleg tega namenske fizične tipke uporabnikom omogočajo, da hitro zaklenejo tipko Windows in drsno ploščico ter tako preprečijo neželen priklic funkcij.


Predator SoundPound

SoundPounf združuje kombinacijo izjemnih zvočnih funkcij. Predator 17 vključuje funkcijo SoundPound 4.2: štiri vgrajene zvočnike in dva nizkotonca, ki omogoča 12 vatov zvoka. Predator 15 vključuje funkcijo SoundPound 2.1, ki zajema dva zvočnika in enega nizkotonca, ki omogočajo 6 vatov zvoka. Poleg tega zvok Dolby® Audio™ izboljša celotno kakovost zvoka, pri čemer oba prenosna računalnika podpirata slušalke studijske kakovosti z impedanco do 600 Ohmov (600Ω).


Seriji prenosnih računalnikov Acer Predator 15 in Predator 17 z nameščenim sistemom Windows 10 bosta v Severni Ameriki na voljo od novembra. Cene za Predator 15 se začnejo pri 1,499.99 USD, za model Predator 17 pa pri 1,599.99 USD. V Evropi bodo prenosniki na voljo od novembra. Cene za Predator 15 se začnejo pri 1,599 EUR, za model Predator 17 pa pri 1,799 EUR. Na Kitajskem bodo na voljo oktobra, cena pa se začne pri 16,999 juanih.

Dodatne tehnične značilnosti, cene in razpoložljivost so odvisni od regije. Za več informacij o razpoložljivosti, tehničnih značilnostih izdelka in cenah na posameznem trgu se obrnite na najbližje podjetje Acer ali prodajalca prek spletnega mesta www.acer.com.

Novi izdelki so bili predstavljeni danes na dogodku next@acer na sejmu IFA v Berlinu v Nemčiji, kjer je družba predstavila najnovejše naprave in rešitve za igričarje in potrošnike, ki bodo na voljo v prednovoletnem času. Obiščite razstavno mesto družbe Acer na sejmu IFA 2015, na berlinskem sejmu (hala 12/101), ali poiščite več informacij na spletnem mestu acer.com/predator.

Vas zanima več iz te teme?
Acer prenosni računalniki

Prijavi napako v članku