Računalništvo, telefonija
24.06.2015 09:35
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najbolj podroben slovenski mobilni izletniški vodnik: Peš ali s kolesi!

Najbolj podroben slovenski mobilni izletniški vodnik: Peš ali s kolesi!
Najbolj podroben slovenski mobilni izletniški vodnik: Peš ali s kolesi!

Mobilna aplikacija Monolit2Go je najbolj podroben slovenski mobilni izletniški vodnik, ki trenutno vključuje podatke o več kot 2.000 planinskih, pohodnih, kolesarskih in turističnih poteh na področju celotne Slovenije in je namenjena vsem ljubiteljem narave, ki radi odkrivajo nove kraje in uživajo lepote Slovenije. Tukaj so prvič vse poti zbrane na enem mestu in na eni karti!

Aplikacija med drugim vsebuje priljubljene pohodne in kolesarske poti kot so: Pot spominov in tovarištva, Parenzana, Pot treh dežel, vse glavne slovenske obhodnice: Slovenska planinska pot, Evropski pešpoti E6, E7, Via Alpina, 30.000 interesnih točk in še veliko več.

Z Monolit2Go lahko na enostaven način najdete pravo pot, preučite njene karakteristike in se kasneje tudi orientirate v naravi. Preverite naravne in kulturne znamenitosti ter druge razgledne točke ob poti ter kraje za osvežitev in počitek. Z enim klikom lahko preverite odpiralne čase, kontakte, opise, slike ali poiščete pot v bližini ali okrog izbrane lokacije. Iščete lahko po zahtevnosti, dolžini ali času ter se osredotočate na družinam prijazne poti, takšne ki potekajo pretežno po gozdu ali takšne, ki se izogibajo glavnim cestam. Med izletom lahko preverite svoj položaj na karti, ter se pripravite na vzpone vidne na višinskem profilu in na razdaljo do cilja. Seveda lahko tudi raziščete pot in njene karakteristike, povabite prijatelja ali prijateljico na izlet, shranite pot za način brez povezave.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MONOLIT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MONOLIT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MONOLIT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku