Programska oprema
23.02.2023 11:22
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Naj vaše ideje zaživijo s 3DEXPERIENCE

Odkrijte intuitivne aplikacije, s katerimi lahko svoje delo pri oblikovanju in 3D-modeliranju dvignete na višjo raven.
3DEXPERIENCE združuje člane ekipe in strokovno znanje v enotnem povezanem ekosistemu za razvoj izdelkov in vodenje projektov. Foto: 3DEXPERIENCE
3DEXPERIENCE združuje člane ekipe in strokovno znanje v enotnem povezanem ekosistemu za razvoj izdelkov in vodenje projektov. Foto: 3DEXPERIENCE

Platforma 3DEXPERIENCE je enotno okolje v oblaku ali na vaših strežnikih, ki omogoča zagon vaših projektov z vodilno programsko opremo za razvoj izdelkov v panogi, vključno s 3D CAD načrtovanjem, inženiringom mehanskega načrtovanja, simulacijami, upravljanjem projektov in aplikacijami za sodelovanje. Ker vaše najboljše ideje ne morejo čakati, jih lahko realizirate kjerkoli, kadarkoli in iz katerekoli naprave.

Z intuitivnimi aplikacijami lahko svoje delo pri oblikovanju in 3D-modeliranju dvignete stopničko višje. Skicirajte v 2D z rešitvijo za risanje CAD, izvlecite 3D oblike, uporabite vzorce in znova uporabite predloge. Ustvarite katerikoli model, ki si ga lahko zamislite – in to od najbolj natančnih elementov do največjih sklopov.

Poganja ga kolektivna inteligenca

Delajte sami ali s svojo ekipo kadarkoli in s katerekoli lokacije – odlični izdelki se namreč rodijo iz kolektivne inteligence. 3DEXPERIENCE združuje člane ekipe in strokovno znanje v enotnem povezanem ekosistemu za razvoj izdelkov in vodenje projektov. Program znanja, ki temelji na modelu, zagotavlja, da so podatki vedno posodobljeni in takoj dostopni v vseh domenah.

Ustvarite čudovite fotorealistične slike v kateremkoli brskalniku, sami in brez dragih agencijskih fotografiranj ali agencijskih provizij. Pokažite katerikoli model, barvno paleto, celo prototipe, ki jih še niste izdelali, in navdušite stranke z izdelki, preden jih lansirate na tržišče.

Raziščite prednosti podjetij, ki uporabljajo platformo 3DEXPERIENCE

Krajši čas do trga
Platforma pospešuje proces inoviranja in testiranja novih idej, saj omogoča hitro preklapljanje med idejo, razvojem in simulacijo v enem samem 3D okolju. S povezovanjem vseh disciplin platforma deluje kot eno. Poenostavlja sodelovanje in skrajša čas med fazo koncepta in razvojem prototipa, s čimer skrajša čas do trženja vaših izdelkov, storitev in izkušenj.

Bolj celostno sodelovanje
Platforma digitalno povezuje vse udeležence v inovacijski proces z varnim sodelovanjem v realnem času v vseh disciplinah. Z delitvijo skupne infrastrukture omogoča izmenjavo idej, enotno načrtovanje in delo z uporabo skupnega jezika in definicije izdelka. Posamezniki, ki delajo na daljavo, ali ekipe, ki prej niso bile vključene v razvojni cikel, lahko zlahka prispevajo k procesu inovacij. Ta celostni način pristopa k delu – in natančneje k inovacijam – spodbuja sodelovanje in povečuje preglednost.

Večja sledljivost
Platforma omogoča boljši vpogled v procese in projekte s sledljivostjo sprememb in odločitev. Z združevanjem načrtovanja, inženiringa, proizvodnje in vodenja projektov 3DEXPERIENCE ponuja enoten integriran pogled za upravljanje projektov in procesov v realnem času. Ta enotna digitalna predstavitev omogoča vsakomur, da vizualizira status projekta v danem trenutku in hitro dostopa do vseh informacij o njem.

Hitrejše eksperimentiranje
Rešitev omogoča ustvarjanje virtualnih digitalnih dvojčkov, ki dodajajo znanje in izkušnje v neprekinjenem ciklu, hkrati pa odpravljajo vrzel med eksperimentiranjem in učenjem. Platforma 3DEXPERIENCE z uporabo virtualnih digitalnih dvojčkov omogoča realistične testne scenarije veliko hitreje, kot to poteka v fizičnem svetu. Hkrati zagotavlja najboljše kombinacije glede na želeni rezultat. Deležniki nenehno eksperimentirajo, pridobivajo znanje z raziskovanjem vseh možnosti in scenarijev.

Delitev znanja in izkušenj
Enotno okolje, ki si ga delijo vse zainteresirane strani, jih spodbuja, da združijo svoje strokovno znanje in svobodneje delijo zamisli. Zbiranje in deljenje informacij o preteklih projektih, kot so oblikovalske knjižnice, projektne predloge in profili kakovosti, spodbuja razvoj najboljših praks. To vodi do boljših izdelkov in storitev. Mladim oblikovalcem, inženirjem in strokovnjakom, ki vstopajo na trg, pomaga pospešiti pridobivanje industrijskega znanja.

Več o platformi 3DEXPERIENCE najdete na spletni strani www.cadcam-group.eu/sl (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Cadcam Lab.
Vas zanima več iz te teme?
3D tehnologija


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več