Programska oprema
23.02.2023 11:22

Deli z drugimi:

Share

Naj vaše ideje zaživijo s 3DEXPERIENCE

Odkrijte intuitivne aplikacije, s katerimi lahko svoje delo pri oblikovanju in 3D-modeliranju dvignete na višjo raven.
3DEXPERIENCE združuje člane ekipe in strokovno znanje v enotnem povezanem ekosistemu za razvoj izdelkov in vodenje projektov. Foto: 3DEXPERIENCE
3DEXPERIENCE združuje člane ekipe in strokovno znanje v enotnem povezanem ekosistemu za razvoj izdelkov in vodenje projektov. Foto: 3DEXPERIENCE

Platforma 3DEXPERIENCE je enotno okolje v oblaku ali na vaših strežnikih, ki omogoča zagon vaših projektov z vodilno programsko opremo za razvoj izdelkov v panogi, vključno s 3D CAD načrtovanjem, inženiringom mehanskega načrtovanja, simulacijami, upravljanjem projektov in aplikacijami za sodelovanje. Ker vaše najboljše ideje ne morejo čakati, jih lahko realizirate kjerkoli, kadarkoli in iz katerekoli naprave.

Z intuitivnimi aplikacijami lahko svoje delo pri oblikovanju in 3D-modeliranju dvignete stopničko višje. Skicirajte v 2D z rešitvijo za risanje CAD, izvlecite 3D oblike, uporabite vzorce in znova uporabite predloge. Ustvarite katerikoli model, ki si ga lahko zamislite – in to od najbolj natančnih elementov do največjih sklopov.

Poganja ga kolektivna inteligenca

Delajte sami ali s svojo ekipo kadarkoli in s katerekoli lokacije – odlični izdelki se namreč rodijo iz kolektivne inteligence. 3DEXPERIENCE združuje člane ekipe in strokovno znanje v enotnem povezanem ekosistemu za razvoj izdelkov in vodenje projektov. Program znanja, ki temelji na modelu, zagotavlja, da so podatki vedno posodobljeni in takoj dostopni v vseh domenah.

Ustvarite čudovite fotorealistične slike v kateremkoli brskalniku, sami in brez dragih agencijskih fotografiranj ali agencijskih provizij. Pokažite katerikoli model, barvno paleto, celo prototipe, ki jih še niste izdelali, in navdušite stranke z izdelki, preden jih lansirate na tržišče.

Raziščite prednosti podjetij, ki uporabljajo platformo 3DEXPERIENCE

Krajši čas do trga
Platforma pospešuje proces inoviranja in testiranja novih idej, saj omogoča hitro preklapljanje med idejo, razvojem in simulacijo v enem samem 3D okolju. S povezovanjem vseh disciplin platforma deluje kot eno. Poenostavlja sodelovanje in skrajša čas med fazo koncepta in razvojem prototipa, s čimer skrajša čas do trženja vaših izdelkov, storitev in izkušenj.

Bolj celostno sodelovanje
Platforma digitalno povezuje vse udeležence v inovacijski proces z varnim sodelovanjem v realnem času v vseh disciplinah. Z delitvijo skupne infrastrukture omogoča izmenjavo idej, enotno načrtovanje in delo z uporabo skupnega jezika in definicije izdelka. Posamezniki, ki delajo na daljavo, ali ekipe, ki prej niso bile vključene v razvojni cikel, lahko zlahka prispevajo k procesu inovacij. Ta celostni način pristopa k delu – in natančneje k inovacijam – spodbuja sodelovanje in povečuje preglednost.

Večja sledljivost
Platforma omogoča boljši vpogled v procese in projekte s sledljivostjo sprememb in odločitev. Z združevanjem načrtovanja, inženiringa, proizvodnje in vodenja projektov 3DEXPERIENCE ponuja enoten integriran pogled za upravljanje projektov in procesov v realnem času. Ta enotna digitalna predstavitev omogoča vsakomur, da vizualizira status projekta v danem trenutku in hitro dostopa do vseh informacij o njem.

Hitrejše eksperimentiranje
Rešitev omogoča ustvarjanje virtualnih digitalnih dvojčkov, ki dodajajo znanje in izkušnje v neprekinjenem ciklu, hkrati pa odpravljajo vrzel med eksperimentiranjem in učenjem. Platforma 3DEXPERIENCE z uporabo virtualnih digitalnih dvojčkov omogoča realistične testne scenarije veliko hitreje, kot to poteka v fizičnem svetu. Hkrati zagotavlja najboljše kombinacije glede na želeni rezultat. Deležniki nenehno eksperimentirajo, pridobivajo znanje z raziskovanjem vseh možnosti in scenarijev.

Delitev znanja in izkušenj
Enotno okolje, ki si ga delijo vse zainteresirane strani, jih spodbuja, da združijo svoje strokovno znanje in svobodneje delijo zamisli. Zbiranje in deljenje informacij o preteklih projektih, kot so oblikovalske knjižnice, projektne predloge in profili kakovosti, spodbuja razvoj najboljših praks. To vodi do boljših izdelkov in storitev. Mladim oblikovalcem, inženirjem in strokovnjakom, ki vstopajo na trg, pomaga pospešiti pridobivanje industrijskega znanja.

Več o platformi 3DEXPERIENCE najdete na spletni strani www.cadcam-group.eu/sl (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
3D tehnologija


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več