Računalništvo, telefonija
17.02.2021 10:21
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uspešno vodenje projektov z Jira in Monday

"Zakaj potrebujem aplikacijo za načrtovanje projektov? Moji delavci zmorejo vse sami." Morda ste si pravkar upravičeno zastavili to vprašanje.
Jira in Monday.com poskrbita za uspešno načrtovanje projektov
Jira in Monday.com poskrbita za uspešno načrtovanje projektov

Ekipa, ki deluje vzajemno je veliko bolj učinkovita kot ekipa sestavljena iz posameznikov. Optimizacija IT oddelka je še posebej trd oreh. Kako jim lahko pomagate? Najprej potrebujete aplikacijo za načrtovanje projektov Jira, ki je nepogrešljivo orodje v vsakem IT oddelku. Nato jo združite z oblačnim delovnim okoljem Monday.com.

Godzilla v vsakem IT oddelku

Japonska pošast Godzilla je služila kot navdih za ime aplikacije in zato ne preseneča, da se Jira lahko zoperstavi najtežjim razmeram v pisarni. Jira deluje na principu agilne metodologije, ki izboljša komunikacijo, ekipno sodelovanje in poskrbi, da so vaši projekti na pravi poti. Zaradi napredne zasnove je najbolj primerna za izkušene uporabnike agilne metodologije. Najbolj priljubljena je med razvijalci programske opreme. Jira jim pomaga pri načrtovanju projektov z vgrajenimi scrum in kanban tabelami, ki omogočajo nadzor nad celotnim projektom. Hrošče ali druge težave lahko razdelijo na različne kategorije, kot so podnaloge, in jih razvrstijo glede na njihovo pomembnost.

V divjini se opaža, da uporabniki aplikacijo Jira radi združijo z oblačnim delovnim okoljem Monday.com za še boljšo delovno optimizacijo.

Kaj je Monday.com?

Za uspešno sodelovanje in komunikacijo v ekipi potrebujete posrednika, kjer nastopi Monday.com. Poleg domiselnega imena je tudi zmogljivo oblačno delovno okolje, ki zbira in posreduje vse informacije o projektu vsem članom ekipe, kar jim omogoča, da skupaj sprejemajo pomembne odločitve. Takojšna dostopnost je nadvse pomembna za člane ekip. Ste se na sobotnem jutranjem sprehodu spomnili, da ste pozabili poslati pomembno poročilo? Digitalno delovno okolje Monday.com omogoča dostop kjerkoli in kadarkoli. Z Monday.com vas v ponedeljek ne bo pričakala kopica jeznih obrazov.

O dodatnih prednostih Monday.com si lahko preberite na njihovi spletni strani.

Zakaj združiti Jiro in Monday.com?

Z združitvijo dobite elegantno in preprosto zasnovo oblačnega delovnega okolja Monday.com in napredne rešitve aplikacije Jira. Za lažji pregled in enostavnejšo uporabo poskrbi oblačna platforma Monday.com. Za zahtevnejše naloge in podrobnejši pregled nad podatki pa poskrbi Jira. Delovni načrt, ki ste ga ustvarili v Monday.com, lahko enostavno preuredite v delovne naloge na aplikaciji Jira, ki ekipo obvesti o morebitnih rokih ali zaostankih. Preko Monday.com lahko podporna služba neposredno dodaja naloge v vaš Jira profil. S tem se izognete šumu v komunikaciji in poskrbite, da sta podporna služba in razvijalna ekipa vedno na isti valovni dolžini.

Vaši podatki komaj čakajo, da jih opazite

Delo se prične s seznamom, v tem primeru digitalnim, kjer Jira in Monday.com resnično blestita. Na voljo je več kot 200 različnih vzorcev in več kot 30 stolpičastih seznamov, ki jih lahko enostavno premikate s potegom miške. Podatki v oblačnem delovnem okolju se sproti posodabljajo za realen prikaz stanja projekta. Za pregled nad podatki imate na razpolago kar osem različnih metod, kot so na primer Kanban, Koledar, Gantt in ostale.

Pripravite se, da bodo vaši zaposleni ostali brez besed. Želeli se bodo pogovarjati le še v oblačnem delovnem okolju Jire in Monday.com.Prepričajte se s 14-dnevno brezplačno preizkušnjo, po kateri se ne boste morali posloviti od Monday.com in Jire. Z brezplačno preizkušnjo lahko pričnete na spletni strani Monday.com.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več