Računalništvo, telefonija
23.05.2014 15:49
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nagradna igra: postani spletni ali mobilni razvijalec

Razvijalec programske opreme je trenutno ena izmed najbolj vročih zaposlitev. Programerji so zaželeni povsod. Največja potreba na svetu je v visoko tehnoloških mestih, kot so San Francisco, New York in Boston. Ameriški urad za zaposlovanje predvideva kar 30-odstotno rast števila programerjev med letoma 2010 in 2020. Predvideva predvsem širitev na področjih mobilne tehnologije, računalniških sistemov v medicini in kibernetske varnosti.
Podarjamo tečaj razvoja spletnih in mobilnih aplikacij.
Podarjamo tečaj razvoja spletnih in mobilnih aplikacij.

Zato vam na Facebook strani Računalniških novic v sodelovanju s SAE Institue Ljubljana podarjamo izobraževalni tečaj. Če zadenete to nagrado, boste lahko izbirali med tečaji spletnega razvoja (Web Development), razvoja iPhone in iPad aplikacij (iOS App Development) ter razvoja aplikacij za Android naprave (Android App Development).

Tudi če ne zadenete te odlične nagrade, sta tu še 50 % popusta za tečaja razvoja iOS in Android aplikacij. Zato ne odlašajte več. Sodelujte v tej nagradni igri in si pridobite trenutno najbolj zaželene kompetence na IKT področju!

>> Kliknite tu in se potegujte za brezplačna izobraževanja.


Prijavi napako v članku