Računalništvo, telefonija
18.09.2019 19:07

Deli z drugimi:

Share

Nadzorna kamera Xiaomi z umetno inteligenco

Nadzorna kamera Xiaomi, ki si jo lahko privošči vsak
Nadzorna kamera Xiaomi, ki si jo lahko privošči vsak

Na spletni strani Ebay smo zasledili nadvse zanimivo ponudbo za pametno nadzorno kamero za pametne domove Xiaomi IMILAB. Ta je namreč na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/153634778130 na voljo že za 26,99 evrov. To je zelo nizka maloprodajna cena glede na to, kar nadzorna kamera ponuja.

Poceni in kompaktna nadzorna kamera Xiaomi IMILAB Smart Camera bo našla prostor kjerkoli v stanovanju, saj meri le 108 × 75 × 75 milimetrov in tehta okoli 344 gramov. Zahvaljujoč praktičnemu podstavku lahko novost pritrdimo tako na strop kot na steno, seveda pa jo lahko tudi enostavno položimo na omarico ali kamorkoli. Novost je opremljena s tipalom ločljivosti 1080P, kar nudi izjemno kakovost. Tu sta na voljo še nočni način delovanja in funkcija, ki zazna predmete na razdalji več metrov, in sicer s pomočjo umetne inteligence.

Pametna kamera Xiaomi IMILAB zajema slike s kotom 360 stopinj, pri čemer lahko samodejno zazna tako premikanje kot pogovor. Kamero lahko za nameček povežemo celo z drugimi senzorji, in sicer za dim, ogljikov monoksid in še mnogo več. Omeniti velja še, da je kamera podpira pomnilniške kartice Micro SD do kapacitete 64 gigabajtov. Kompaktna nadzorna kamera Xiaomi IMILAB Smart Camera ponuja še možnost zaznavanja otroškega joka ter preko aplikacije Mi Home APP omogoča snemanje videoposnetkov v realnem času.

Več informacij o kompaktni nadzorni kameri Xiaomi IMILAB Smart Camera je na voljo na spleti povezavi https://www.ebay.com/itm/153634778130. Glede na njeno ceno, pa se nakup nedvomno splača.


Prijavi napako v članku