Računalništvo, telefonija
27.11.2010 12:43

Deli z drugimi:

Share

Na vašo željo, novice beremo še lažje!

Nova pasica na portalu RN vam precej olajša spremljanje aktualnih računalniških novic.
Nova pasica na portalu RN vam precej olajša spremljanje aktualnih računalniških novic.

V uredništvu Računalniških novic sledimo razvoju tehnologij in željam ter potrebam naših bralcev, zato smo portal zopet, na vašo željo, nadgradili. Verjetno ste že opazili sivo pasico, ki smo jo dodali čisto na vrhu portala in vam omogoča hiter dostop do številnih novih funkcij, ki jih podpirajo Računalniške novice.

Na skrajni levi strani najdete gumb »Mobilno«, ki vas preusmeri na mobilno stran Računalniških novic, na kateri so navoljo vse najbolj aktualne IT novice, v mobilnim napravam prilagojeni grafiki. Kadar do Računalniških novic dostopate z mobilno napravo, bi se preusmeritev morala zgoditi samodejno, za vsak slučaj, pa smo za lažje preklapljanje dodali še to povezavo.

»RSS« povezava vas poveže na stran, kjer si lahko nastavite RSS Računalniških novic, s čimer zagotovite samodejno izvažanje najaktualnejših novic v vaš brskalnik, agregat ali kar na vašo spletno stran.

Ikoni »Facebook« in »Twitter« vas povežeta na Facebook in Twitter strani Računalniških novic, kjer lahko postanete naši oboževalci in nam sledite pri objavah ter prispevate svoje misli pestrim debatam ali preprosto »lajkate« stvari, ki so vam všeč.

»E-novice« poenostavijo prijavo na tedenske e-novice RN, ki jih prejemate na svoj e-mail naslov. To je verjetno najbolj učinkovita in preprosta metoda sledenja vodilnemu informativnemu mediju s področja IT. Če ste v sistem že prijavljeni, se namesto te povezave odpravite na »Moj profil« na skrajni desni strani.

Gumba »Nastavi za domačo stran« in »Dodaj med priljubljene« skrajšata čas nastavitve portala Računalniških novic med priljubljene (ustvarimo bližnjico) in kot domačo stran (ta stran se odpre vsakič, ko zaženemo brskalnik), znotraj vašega brskalnika.

»Podcast« gumb vas pripelje do arhiva radijskih oddaj Računalniških novic, ki se osvežujejo tedensko. Nastavite si izvoz RN podcasta v vaš priljubljen program, kot je na primer iTunes.

Na RN portal se lahko po novem prijavite tudi kar s pomočjo vaših Facebook prijavnih podatkov (»f Prijava«), kar pomeni, da je posebna registracija ni več potrebna. Po prijavi lahko tudi vi novice komentirate, »lajkate«, sodelujete pri licitacijah, akcijskih ponudbah in vseh ostalih dejavnostih, kjer je registracija potrebna, vse vaše dejavnosti, pa se bodo zapisale še na vašem zidu.

Klasična »Prijava« omogoča prijavo obstoječim uporabnikom portala Računalniških novic. Svoj profil urejate preko gumba »Moj profil«, z »Dodaj vsebine na strani« pa lahko urejate izgled naslovne strani, ki jo lahko prilagodite povsem po vaših željah. Če se želite registrirati na portalu brez Facebook povezave, izberite »Registriraj se«.

Brskanje in prebiranje Računalniških novic bo zdaj še bolj zanimivo in zabavno.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več
Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več