Telefonija
28.08.2006 12:27

Deli z drugimi:

Share

Na Si.mobilovi zabavi v parku Tivoli plesalo več kot 20.000 ljudi

Si.mobil – Vodafone je v soboto, 26. avgusta 2006, v ljubljanskem parku Tivoli pripravil brezplačno zabavo za mlade Žur z razlogom, na kateri je plesalo kar prek 20.000 obiskovalcev iz vse Slovenije in tujine. Žur z razlogom je že tretja prireditev za promocijo SMS donacij med mladimi, na kateri je Si.mobil podaril 2 milijona tolarjev Društvu Beli obroč za pomoč žrtvam kaznivih dejanj, mladim pa nepozabno zabavo v osrednjem mestnem parku, kjer sta nastopila DJ Umek in njegov gost Valentino Kanzyani. Vsi, ki ste zabavo zamudili, bi pa vseeno radi podprli društvo Beli obroč, lahko to storite še vse do 20. septembra.

Si.mobil – Vodafone je v ljubljanskem parku Tivoli priredil že tretji Žur z razlogom, ki promovira SMS donatorstvo med mladimi. Društvu Beli obroč je Si.mobil doniral 2 milijona tolarjev in mlade, ki so se udeležili zabave, spodbujal, naj prek sporočil SMS donirajo tudi sami. Skoraj vsakemu, ki je na Žuru z razlogom poslal SMS BELIOBROC na 1919, je Si.mobil namenil tudi darilce.

Vlasta Nussdorfer, generalna sekretarka Društva Beli obroč, je ob prevzemu donatorskega čeka dejala: “Beli obroč Slovenije je z velikim veseljem sprejel najlepšo novico letošnjega poletja, da bo Si.mobilov Žur z razlogom namenjen pomoči žrtvam kaznivih dejanj. Iskrena hvala organizatorju, vsem ki so in še bodo pošiljali donatorske SMS-e in obema operaterjema, ki to omogočata.
Ker je med mladimi veliko žrtev kaznivih dejanj, je lepo, da že pri njih začnemo z vzgojo za solidarnost pomoči potrebnim. Zbrana sredstva bodo namenjena finančni psihosocialni pomoči žrtvam in novemu projektu, zagovorništvu otrok, ki bo marsikateri žrtvi – otroku – ponudil potrebno pomoč takoj po storjenem dejanju.”

Dejan Turk, član Si.mobilove uprave, pa je poudaril: “Mobilni operaterji imajo pomembno vlogo pri spodbujanju SMS donacij, saj omogočajo, da tudi mladi prek mobilnikov pomagajo po svojih močeh in se tako počutijo bolj udeleženi pri humanitarnih in družbeno odgovornih akcijah. Ker pomagati ne sme postati dolžnost, ki jo preložimo na nekoga drugega, ampak si moramo želeti pomagati vsi, vsak po svojih zmožnostih. Žur z razlogom pa ne promovira le SMS donatorstva, ampak tudi različne dobrodelne organizacije, ki tako dobijo večjo pozornost javnosti.”

Pretekli dve leti je Si.mobil v akciji Žur z razlogom pomagal Ustanovi Mali vitez, Fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka, tudi lani se je prireditve udeležilo prek deset tisoč mladih, donacija pa je znašala skoraj poltretji milijon tolarjev.

SMS donacija BELIOBROC NA 1919 je možna do 20. septembra 2006 in je omogočena uporabnikom Si.mobil – Vodafone in uporabnikom GSM/UMTS Mobitel, ki se v dobrodelni namen odrečeta vsem prihodkom, povezanim s sporočili SMS iz naslova ključne besede BELIOBROC.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več