Tiskalniki in skenerji
21.09.2022 13:00
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

MyQ X Embedded Terminal 8.2 za naprave Kyocera

Češki proizvajalec rešitve za upravljanje s tiskanjem je predstavil nadgradnjo, ki je namenjena tiskalnikom in večfunkcijskim napravam Kyocera. Težko pričakovani terminal MyQ 8.2 je poln novih funkcij in izboljšav, ki zagotavljajo večjo prilagodljivost, izboljšano varnost in lepši izgled.

Izboljšana podpora za celozaslonski prikaz v novejši generaciji modelov Kyocera

Nova različica vgrajenega terminala 8.2 v novejši generaciji večnamenskih tiskalnikov Kyocera z 10,1-palčnimi zasloni zagotavlja izboljšano podporo za celozaslonski prikaz. Razmerje med vgrajenim zaslonom in zaslonom MyQ je izboljšano, tako da uporabniku zagotovi bolj eleganten pogled in občutek. Kot bonus je dodana nova pop-up menijska vrstica, ki omogoča dostop do izvornih funkcij naprave (števec, sistemski meni, status itd.) neposredno iz vgrajenega zaslona MyQ.

Podpora za stroškovna mesta

MyQ 8.2 Terminal v napravah Kyocera dodaja podporo za obračunavanje stroškovnih mest, ki je bilo že predstavljeno v različicah MyQ X Central in v tiskalniškem strežniku 8.2. Organizacije z uvedbo stroškovnih centrov dobivajo dodatno prilagodljivost, povezano z zaračunavanjem in izterjavo stroškov. Če so stroškovna mesta omogočena, lahko uporabnik izbere določen račun stroškovnega mesta, preden obdela opravila na večnamenskem tiskalniku. Stroški bodo nato obračunani in dodeljeni izbranemu stroškovnemu mestu. Stroškovni centri lahko sledijo do 5 različnim možnostim obračunavanja, kar je zelo priročno v izobraževalnih, finančnih in pravnih organizacijah, da izterjajo stroške, povezane s tiskanjem, ki so jih naredili študenti, različni oddelki ali posamezniki v pravnih zadevah, če naštejemo le nekatere.

Izboljšan prikaz kvot

S preprostim dotikom vgrajenega vmesnika MyQ X lahko uporabniki zdaj dobijo bolj poenostavljen, a podroben pregled stanja, kar jim olajša upravljanje kvot.

Koda QR kot privzeti način prijave

V kombinaciji z mobilnim odjemalcem MyQ X in kodo QR kot privzetim načinom prijave lahko uporabniki resnično doživijo izkušnjo brez dotika, ko gre za varno tiskanje. Preprosto lahko skenirajo kodo QR, prikazano na vgrajenem terminalu MyQ, in sprostijo svoja opravila tiskanja z uporabo mobilnega odjemalca MyQ X, ne da bi se dotaknili tipkovnice naprave ali zaslona.

Dodatna polja za nastavitev profila

V konfiguracijski profil MyQ Embedded terminala 8.2 za naprave Kyocera so dodali nova polja, ki omogočajo več nastavitev, specifičnih za OEM, ki jih je mogoče pred uvedbo vgrajenega terminala MyQ v naprave Kyocera vnaprej določiti. Na voljo so naslednja nastavljiva polja; PIN kode lokalnega skrbnika, izbira jezika, številčna tipkovnica na zaslonu, vrsta čitalca ID kartic, parametri čitalca kartic FeliCa.

Prikaz serijske številke naprave

Minili so dnevi, ko smo morali poiskati serijsko številko naprave za beleženje zahtev po storitvah. Z vgrajenim terminalom MyQ 8.2 lahko skrbniki in uporabniki zdaj preprosto prepoznajo serijsko številko večnamenske naprave prek zaslona vgrajenega skrbnika MyQ. Preprosto kliknite logotip MyQ (lahko tudi podjetja) in serijska številka naprave se bo priročno prikazala v spodnjem levem kotu skrbnikovega zaslona za prijavo.

Preprosto skeniranje prek varnega FTP ali HTTPS

Embedded Terminal MyQ 8.2 za naprave Kyocera ponuja večjo zaščito pred varnostnimi grožnjami. Skenirani dokumenti uporabnikov so zdaj kodirani med prenosom z MFP (večopravilne naprave) na strežnik z uporabo varnega FTP ali TLS protokola preko HTTPS povezave, odvisno od konfiguracije s strani skrbnika. Ponuja tudi izboljšano prilagodljivost in varnost podatkov. .

in še veliko več

Omeniti velja tudi, da je MyQ v nenehnem prizadevanju za izboljšanje izdelka, dodal tudi več prilagoditev, povezanih z zmogljivostjo in stabilnostjo.

Dodatne informacije o rešitvi MyQ –>


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kyocera tiskalniki Xenon forte

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več