Telefoni
19.02.2011 10:48

Deli z drugimi:

Share

MWC 2011 označil iPhone 4 za najboljši mobilnik

Mobilnik iPhone 4 je dobil pomembno priznanje.
Mobilnik iPhone 4 je dobil pomembno priznanje.

Največji sejem mobilne telefonije Mobile World Congress (MWC) je za letos zaprl svoja vrata. Ponudil je kar nekaj bolj in manj zanimivih naprav, med drugim pa so bile na njem podeljene tudi nagrade Global Mobile Awards.

Med vsemi podeljenimi nagradami sta najbolj izstopali nagradi za najboljšo napravo ter najboljšega proizvajalca. Nagrado za najboljšo napravo si ni prislužil v zadnjem letu velikokrat omenjeni mobilnik Samsung Galaxy S, ampak je to prejel mobilnik Apple iPhone 4. Dobil jo je predvsem zahvaljujoč svojemu kvalitetnemu zaslonu Retina ter dobrim materjalom, iz katerih je sestavljen.

Za najboljšega proizvajalca je bilo izbrano podjetje HTC. To je v lanskem letu izdalo precej zelo privlačnih in priljubljenih mobilnih telefonov. Med njimi velja izpostaviti predvsem mobilnika Desire in Desire HD. Med drugim pa je bila podeljena tudi nagrada za najboljšo mobilno aplikacijo. Ta je pripadla igri Angry Birds.

Celoten spisek podeljenih nagrad Global Mobile Awards si lahko ogledate na uradni spletni strani sejma Mobile World Congress (http://goo.gl/bV187).


Prijavi napako v članku