Hi-fi sistemi
15.09.2009 14:01
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Multimedijski disk za hišno zabavo

Snemajte neposredno s svojega televizorja, kabelskega ali satelitskega sprejemnika, DVD ali VHS predvajalnika.
Snemajte neposredno s svojega televizorja, kabelskega ali satelitskega sprejemnika, DVD ali VHS predvajalnika.

Verbatim je predstavil MediaStation HD DVR, multimedijski trdi disk, ki lahko snema in predvaja vsebine neposredno s televizorja, satelitskih ali kabelskih sprejemnikov, DVD ali VHS predvajalnikov. Ponuja predvajanje videa visoke definicije (HD video) in možnost prikazovanja vsebin iz lokalne mreže. MediaStation HD DVR je osrednja naprava za digitalno zabavo v hiši ali stanovanju, z njim pa lahko snemate, skladiščite ali predvajate videoposnetke, slike in glasbo.

Po zaslugi integriranega sprejemnika DVB-T lahko Verbatim MediaStation snema neposredno z vašega televizorja, DVD ali VHS predvajalnika. 1 TB kapacitete je dovolj za 500 ur snemanja, 1420 ur videozapisa, 330.000 pesmi ali 1.000.000 fotografij. Obstaja tudi možnost branja in zapisovanja podatkov na spominske kartice (SD, SDHC in Memory Stick), USB ključe ali zunanje trde diske.

Snemanje se lahko programira vnaprej s pomočjo elektronskega programskega vodnika (EPG – electronic programme guide), najbolj priljubljene TV oddaje se lahko ustavijo in previjejo z uporabo integrirane funkcije časovnega zamika. Stikalo “One Touch” na sprednji strani naprave olajšuje snemanje programa in kopiranje slik na MediaStation. MediaStation HD DVR posnete vsebine prikazuje v HD ločljivosti (1.080i), lahko pa prikaže tudi fotografije v formatu HD JPEG. Ponuja tudi možnost povečevanja ločljivosti (up-scalinga) videozapisa standardne definicije na HD ločljivost 1.080i.

Naprava podpira brezžično povezovanje v mrežo, kar pomeni, da se lahko enostavno doda v obstoječo hišno mrežo. Na ta način je idealna dopolnitev napravam NAS, na katere se lahko skladiščijo vse multimedijske vsebine.

MediaStation HD DVR se dobavlja z Nero Move It Essentials, ki omogoča enostavno in samodejno pretvorbo datotek v formate, ki se uporabljajo na različnih napravah.


Prijavi napako v članku