Računalništvo, telefonija
08.03.2012 12:55

Deli z drugimi:

Share

3G žepni router, ugoden in zmogljiv

MU3150-B01 3G žepni router za vsak žep zagotavlja enostaven dostop na splet preko 3G signala.
3G žepni router, ugoden in zmogljiv
3G žepni router, ugoden in zmogljiv

Hočete dostop na splet in nimate povezave, bi povezali več računalnikov pa nimate modema ali routerja. V tem primeru potrebujete le sim-kartico in 3G POCKET router, ki vam omogoča enostaven dostop na splet brezžično, preko kateregakoli ponudnika 3G signala. In to do 32 računalnikov.

Zadeva deluje v območju GSM 850/900/1800/1900MHz in UMTS 850/1900/2100MHz in zagotavlja zavidljivih 7.2 Mbps Download ter 5.76 Mbps Upload. Omogoča ročno ali avtomatično povezavo in samodejno APN konfiguracijo. Nastavitve in posodobitve Firewall, virtual server in filtering opravite kar preko spletnega brskalnika. Zagotavlja Wireless 802.11b/g/n Lite mrežo s hitrostjo 150Mbps in možnost povezave za SmartPhone, iPad, iPhone, iPod.


Povsod tam, kjer ni dostopa na splet preko stacionarnega omrežja (adsl), omogoča 3G pocket router brezžično povezavo in vse pripadajoče funkcije prenosnim računalnikom in s pomočjo USB internet Key tudi stacionarnim računalnikom. Z Li-ion 1500mAh baterijo zagotavlja do 2 uri avtonomije pri polnio obremenitvi in do 5 ur avtonomije pri manjši obremenitvi. 3G Pocket router torej omogoča postavitev varnega mobilnega brezžičnega omrežja, kjerkoli ujamete 3G signal.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Za več informacij so vam na voljo pri ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

elprema d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku