Računalništvo, telefonija
15.08.2015 08:50

Deli z drugimi:

Share

Mstar M1: Zmogljiv tablifon za smešno nizko ceno!

Mstar M1: Zmogljiv tablifon za smešno nizko ceno!
Mstar M1: Zmogljiv tablifon za smešno nizko ceno!

Na spletni prodajalni Everbuying so nas tokrat prijetno presenetili s pričetkom akcijske prodaje pametnega mobilnega telefona M1 podjetja Mstar, ki se kljub smeško nizki ceni lahko postavi po robu marsikateremu paradnemu konju priznanih proizvajalcev mobilnikov. Pametni mobilni telefon Mstar M1 se namreč ponaša s kakovostnim zaslonom s 5,5-palčno (14-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.280 x 720 slikovnih točk ter hitrim štirijedrnim procesorjem MediaTek MTK6752 frekvence 1,7 gigahercev. Tu sta na razpolago še sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov in vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora.

Pametni mobilni telefon Mstar M1 je opremljen še z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in spletno kamero ločljivosti osem milijonov točk. Kot se za tovrstni pametni mobilni telefon spodobi, tu najdemo še podporo za dve telefonski kartici microSIM in mobilnemu omrežju 4G/LTE. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen mobilni operacijski sistem Android 5.0 Lollipop, ki v navezi s prirejenim in všečnim grafičnim vmesnikom ponuja izjemno uporabniško izkušnjo.

Cena za nadvse zanimivi pametni mobilni telefon Mstar M1 je vsaj glede na zmogljivo strojno opremo neverjetna – Na Everbuying.net (bit.ly/Mstar-M1) je namreč na voljo za zgolj 125 evrov!


Prijavi napako v članku