Prenosni računalniki
10.07.2013 11:37

Deli z drugimi:

Share

MSI GT70 Dragon Edition 2: Najzmogljivejši igričarski prenosnik na modrem planetu!

Prenosni računalnik MSI GT70 Dragon Edition 2 je trenutno najzmogljivejši igričarski prenosnik, saj za preračunavanje podatkov uporablja najnovejši Intelov procesor Haswell. Preračunavanju najzahtevnejših grafičnih oblik pa je kos izredno zmogljiva grafična kartica Nvidia Geforce GTX780M.
Prenosni računalnik MSI GT70 Dragon Edition 2 bo zlahka poganjal tudi grafično najzahtevnejše igre!
Prenosni računalnik MSI GT70 Dragon Edition 2 bo zlahka poganjal tudi grafično najzahtevnejše igre!

Podjetje MSI je najavilo razpoložljivost trenutno najzmogljivejšega prenosnega računalnika namenjenega poganjanju grafično najzahtevnejših računalniških iger. Prenosnik GT70 Dragon Edition 2 je namreč opremljen z najnovejšim Intelovim procesorjem Core i7 s procesorskimi sredicami Haswell in zmogljivo grafično kartico Nvidia Geforce GTX780M s kar štirimi gigabajti grafičnega pomnilnika GDDR5. Izjemno hitro delovanje novosti omogočata še dva pogona Solid State kapacitete 384 gigabajtov povezana v način RAID 0 (hitrost prenosa znaša več kot 1.000 MB/s), medtem ko je za shranjevanje podatkov na voljo trdi disk s 750 gigabajti prostora in magnetnimi ploščami hitrosti 7.200 vrtljajev na minuto. Da prenosniku ne bi prehitro zmanjkalo sape je na razpolago še sistemski pomnilnik DDR3 (1.600 MHz) kapacitete do 32 gigabajtov.

Igričarski prenosni računalnik MSI GT70 Dragon Edition 2 ima za izris slik na voljo 17,3-palčni (43,9-centimetrski) zaslon ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, medtem ko za predvajanje ušesu prijaznega zvoka skrbi kakovostni zvočniški sistem moči dveh vatov. Na pogonih Solid State je nameščen mobilni operacijski sistem Windows 8, 9-celična baterija pa zagotavlja večurno brezskrbno igranje računalniških iger. Kljub izjemno zmogljivi strojni opremi je novi prenosni računalnik podjetja MSI tanek in prenosen, saj v debelino meri le slabih 22 milimetrov in tehta 2,9 kilograma. Piko na i pa daje še visokokakovostna in trpežna kovinska tipkovnica.

Prenosni računalnik MSI GT70 Dragon Edition 2 je zaradi izjemno zmogljive strojne opreme pričakovano pisan na kožo igričarjem z debelejšimi denarnicami. Njegova maloprodajna cena onkraj luže se namreč giba okoli preračunanih 2.180 evrov, pri nas pa bo zanj potrebno odšteti kar zavidljivih 2.800 evrov. Več podatkov o trenutno najzmogljivejšem prenosniku za poganjanje računalniških iger pa je dosegljivih na spletnem naslovu http://goo.gl/4HeQi.


Prijavi napako v članku