Prenosni računalniki
09.09.2014 07:41

Deli z drugimi:

Share

MSI GS30 Shadow: Igričarski prenosnik brez kompromisov!

Zunanja naprava MSI GamingDock uporabnikom prenosnika GS30 Shadow omogoča, da sami izberejo grafično kartico.
Zunanja naprava MSI GamingDock uporabnikom prenosnika GS30 Shadow omogoča, da sami izberejo grafično kartico.

Ker mobilni ljubitelji računalniških iger ne prisegajo na kompromise, je podjetje MSI zanje pripravilo nov prenosni računalnik družine Shadow, ki jih vsaj zlahka ne bo pustil na cedilu. Novost je namreč opremljena z Intelovim 4-jedrnim procesorjem Core i7 četrte generacije in sistemskim pomnilnikom kapacitete 16 gigabajtov. Ker je prerekanja med igričarji glede tega, katera grafična kartica je boljša za igranje računalniških iger, so inženirji podjetja MSI skupaj s prenosnikom pripravili še zunanjo napravo GamingDock. Ta uporabnikom prenosnika MSI GS30 Shadow omogoča, da sami izberejo grafično kartico, ki najbolj ustreza njihovim priljubljenim igram.

Igričarksi prenosni računalnik MSI GS30 Shadow je nadvse primeren tudi za delo na terenu, saj je opremljen s 13,3-palčnim (33,8-centimetrskim) zaslonom ločljivosti kar 2.560 x 1.440 slikovnih točk, zahtevnejšim grafičnim vsebinam pa je kos v procesor vgrajena Intelova grafična kartica Iris Pro. Novost meri le 320 x 227 x 20 milimetrov in tehta zgolj 1,3 kilograma. Za povezovanje z zunanjimi napravami je na voljo bogata paleta vmesnikov in priključkov, kot so so dva priključka USB 3.0, bralnik pomnilniških kartic, priključek HDMI ter brezični povezavi Wi-Fi in Bluetooth. Tu sta na voljo še visokoločljiva spletna kamera in kakovostna tipkovnica, ki je za nameček celo osvetljena.

Podjetje MSI bo igričarski prenosnik GS30 Shadow ponudilo v prodajo v januarju naslednjega leta. Trenutno žal še ni podatka o tem, kje bo novost mogoče kupiti in kakšna bo njena maloprodajna cena.


Prijavi napako v članku