Telefoni
11.05.2010 15:53
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Motorolin prvi tridimenzionalni mobilnik MT810

Motorolin tridimenzionalni mobilnik MT810 naj bi kot prvi tržil kitajski mobilni operater China Mobile.
Motorolin tridimenzionalni mobilnik MT810 naj bi kot prvi tržil kitajski mobilni operater China Mobile.

Na svetovnem spletu so se pojavile prve informacije in fotografije o novem Motorolinem mobilniku s tržno oznako MT810, ki naj bi bil opremljen s kakovostnim tridimenzionalnim zaslonom. Ta naj bi se precej razlikoval od tistih, ki so značilni za običajne tridimenzionalne televizijske sprejemnike, saj naj bi bilo mogoče na njem spremljati 3D slike brez doslej nepogrešljivih polarizacijskih očal. Za “pravi” tridimenzionalni efekt naj bi poskrbelo namensko steklo na ohišju mobilnika.

Pametni preklopni mobilni telefon Motorola MT810 naj bi bil zmožen zajemati zelo kakovostne video posnetke do formata 720p in fotografije do ločljivosti pet milijonov točk. Za upravljanje z večpredstavnostnimi vsebinami in bogatimi funkcijami naj bi bil na voljo zaslon, občutljiv na dotik. Novinec naj bi se pobahal še z bliskavico LED, zmogljivo litij-ionsko baterijo (1140 mAh) in vse bolj priljubljenim odprtokodnim Googlovim operacijskim sistemom Android.

Motorolin prvi tridimenzionalni mobilnik MT810 naj bi bil na Kitajskem naprodaj najkasneje do pričetka poletja, k nam pa naj bi zašel proti koncu jeseni.

Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Prijavi napako v članku