Računalništvo, telefonija
07.02.2012 17:02

Deli z drugimi:

Share

Monitor Audio AirStream 10 – nizka cena visoka povezljivost in vsestarnskost

Proizvajalec vrhunske avdio opreme Monitor Audio se je odločil, da svojo ponudbo zapolni s samostojnimi elektronskimi Lifestyle napravami, saj nas ni malo, ki v izdelkih svojih priljubljenih znamk radi uživamo v vsakem prostoru našega doma oz. na poteh našega vsakdanjika.
Monitor Audio AirStream 10
Monitor Audio AirStream 10

Nastal je Monitor Audio AirStream 10, ki je takoj požel veliko odobravanje in pozitivnih kritik s strani svetovno priznanih lifestyle in avdio revij.

S kombiniranjem zmožnosti Interneta, enostavnostjo uporabe in luksuznega dizajna vam Monitor Audio AirStream 10 omogoča poslušaje več kot 15.000 Internetnih radio postaj, globalne glasbene storitve in celotno zbirko glasbenih datotek z vašega omrežja. Vse skupaj pa se ne konča le z Internetom saj AirStream 10 predvaja tudi analogni FM z RDS-om in digitalni DAB radio, na sistem lahko priklopite tudi MP3 predvajalnik.

Edinstven dizajn AirStream 10 omogoča vsestanskost postavitve. Napravo lahko po želji postavite na rob na police, ležeče na nočno omarico oz. na druge elemente vašega interierja. Izdelan je iz materialov kot so pravi lesni furnir in aluminij, ki bistveno izboljšajo kvaliteto in odpornost, njegov izgled pa dopolni celovito podobo prostora v katerem se nahaja.

Več info in razpoložljivost v spletni trgovini PlayRoom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALS-1, Aleš Osolnik s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri ALS-1, Aleš Osolnik s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

ALS-1 poslovne rešitve

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALS-1, Aleš Osolnik s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku